Fergie, mai sexy decât concurentele de la Miss Universe. A urcat pe scenă şi a făcut show!

27 noiembrie, 2017
GettyImages 879864864 fergie jpeg

Oamenii din întreaga lume şi-au îndreptat atenţia, duminică seara, spre cel mai mare concurs de frumuseţe, Miss Universe, privindu-le pe cele mai sexy femei care îşi reprezentau cu mândrie ţările, îmbrăcate în ţinute de gală sau în costume de baie, etalându-şi trupurile trase prin inel, însă pentru un moment ele au fost eclipsate de o divă. Fergie a făcut un show memorabil la finala Miss Universe din Las Vegas. Cântăreaţa în vârstă de 42 de ani, care a anunţat recent că divorţează de partenerul său de viaţă şi tatăl copilului său, actorul Josh Duhamel, le-a făcut concurenţă participantelor care s-au luptat pentru coroană.

image

Îmbrăcată într-o rochie mini sclipitoare, artista a luat cu asalt marea scenă de la concurs şi a defilat alături de modele din întreaga lume, în timp ce a susţinut un recital. A purtat o ţinută care i-a pus în evidenţă picioarele tonifiate, dar i-a subliniat şi abdomenul plat şi posteriorul bombat, punându-le în umbră pe frumoasele care îşi prezentau rochiile de seară. Înconjurată de cele 10 finaliste, Fergie s-a asigurat că toţi ochii vor fi îndreptaţi spre ea, de aici şi alegerea vestimentară.

image

A fost întotdeauna o femeie sexy, atrăgătoare, dar parcă niciodată nu a strălucit atât de tare ca seară, în ciuda faptului că a fost înconjurată de femei superbe. S-a despărţit la începutul acestui an de cel care i-a fost soţ timp de 8 ani, actorul Josh Duhamel, iar Fergie este mai în formă ca oricând. Despărţirea pare să fie de bun augur pentru ea şi este foarte iubită de fanii care i-au lăudat apariţia prin intermediul reţelelor de socializare.

image

"Putem să o desemnăm pe Fergie Miss Univers măcar pentru o zi?", a scirs un fan pe Twitter, în timp ce alţii au spus: "Wow, Fergie arată uimitor înconjurată de atâtea femei, dar nimeni nu este ca ea! ".

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg