Fericire de nedescris! Robbie Williams se reuneşte cu copiii şi soţia după trei săptămâni petrecute în carantină. FOTO & VIDEO

29 martie, 2020
2 1 jpg jpeg

Au petrecut 21 de zile separat, în carantină diferită, iar acum a venit momentul în care cântăreţul britanic să se întoacă, în siguranţă, acasă şi să-i ia din nou în braţe pe cei patru copii şi pe soţia sa.

Ieri s-a întors Robbie Williams acasă, după trei săptămâni petrecute departe de soţia Ayda Field şi de cei patru copii ai lor, din cauza pandemiei de coronavirus. Starul s-a arătat vădit emoţionat când a păşit spre casa lui, în faţa căreia se aflau copiii lui cei mari şi strigau “Tati, tati!”

10 3 jpg jpeg

Cântăreţul de 46 de ani i-a îmbrăţişat cu mare dragoste pe copiii lui cei mari, care i-au ieşit în întâmpinare, pe nume Theodora (7) şi Charlton (5). Ayda (40) a filmat întreaga secvenţă emoţionantă şi a postat apoi momentul reunirii pe Instagram.

Williams a intrat în carantină timp de trei săptămâni după ce s-a întors din Australia, iar soţia lui a fost şi ea în izolare, cu Theodora, Charlton, Colette (18 luni) şi nou-născutul Beau, dar acasă la ei, în Los Angeles.

9 2 jpg jpeg

La începutul lunii, Ayda a dezvăluit că Robbie practica distanţarea socială, postând un video în care cântăreţul îi făcea serenade din afara vilei lor.

“Deci practică distanţarea social acum…”, spunea Ayda. “Multă lume s-a întrebat ce înseamnă asta şi eu am căutat şi m-am interast cu privire la subiect. Trebuie să nu mergem în baruri, restaurante, cluburi şi să păstrăm distanţa şi faţă de soţ, dacă el de-abia a fost în Australia, a coborât acum dintr-un avion plin cu oameni şi a trecut prin aeroport.”

Cei doi soţi, despărţiri aproape o lună

ei doi jpg jpeg

Bine că acea perioadă a trecut şi că familia s-a reunit fericită!

Dă click pe link-ul de mai jos pentru a vedea filmuleţul reunirii familiei!

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8163799/Robbie-Williams-reunites-wife-Ayda-children-three-weeks-quarantine.html#v-7683035562420161134

Foto - Instagram

#eOKsăStaiAcasăRecente pe Ok! Magazine

Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg