Fericirea ei, nenorocirea alteia. Nunta lui Cher a determinat-o pe fosta logodnică a mirelui să se sinucidă. Biletul ei de „Adio!”: „Spuneţi-i lui Gregg că-l iubesc!”

21 august, 2021
1 cher profimedia 0210129480 jpg jpeg

Radar Online şi The National Enquirer spun la unison că sinuciderea lui Jenny Arness, fiica Virginiei Chapman şi-a lui James Arness, a fost cauzată de relaţia amoroasă dintre Gregg Allman şi Cher.

Cher a şocat întreaga lume cu nunta pe care a făcut-o cu Gregg Allman, în 1975, la numai o săptămână de la divorţul de Sonny Bono. Iar relaţia amoroasă dintre cei doi miri a deranjat-o atât de mult pe Jenny Arness, fost lui logodnică, încât aceasta şi-a pus capăt zilelor.

Jenny, fiica de numai 24 de ani a actorului James Arness, s-a sinucis luând o doză letală de somnifere tocmai când urmărea emisiunea lui Cher, de pe CBS, în care era invitat Gregg Allman. „Spuneţi-i lui Gregg că-l iubesc!”, a scris tânăra în bileţelul ei de „Adio!”. Iar unul dintre poliţiştii veniţi la faţa lucului a confirmat zbuciumul sufletesc al lui Jenny: „A murit din cauza inimii frânte!”

Iubire nemuritoare

PR-ul lui Gregg, Mike Highland, a confirmat pentru The Enquirer că „relaţia lui Gregg cu Jenny s-a încheiat de ceva vreme, dar el încă o mai vizita pe ea atunci când ajungea prin California”.

Ancheta poliţiei a dezvăluit că Jenny începuse să scrie bileţelul de „Adio!” încă de când se uita la emisiunea lui Cher. Prietenii acesteia au recunoscut şi ei că Jenny nu-l uitase deloc pe Gregg, în ciuda faptului că a mai ieşit în oraş şi cu alţi bărbaţi de când fusese ruptă logodna lor.

În cel de-al doilea bilet scris de tânără înainte să dea pastilele pe gât, aceasta l-a rugat pe Gregg să cânte „piesa lor” la înmormântarea ei. „El nu s-a prezentat la înmormântare, doar a trimis flori”, a declarat Jim Fields, un apropiat de-ai familiei Arness.

Mai mult, Gregg a mers mai departe cu planurile de însurătoare şi a devenit cel de-al doilea soţ al legendarei Cher. Totuşi mariajul lor părea blestemat, predispus dezastrului, pentru că situaţia era atât de neplăcută între proaspeţii însurăţei, încât Cher a cerut divorţul după numai 9 zile de la nuntă. Ce-i drept, dependenţa lui de droguri şi-a spus şi ea din plin cuvântul în neînţelegerile dintre ei...

Cei doi soţi au reuşit, totuşi, să se împace şi să mai dea o şansă mariajului lor...

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg