Fericită să fie bunică! Nico își prezintă, în sfârșit, nepoțelul

27 noiembrie, 2023

Discretă cum o știm, artista care are una dintre cele mai bune voci din România nu s-a grăbit să anunțe că are un nepot, însă ni l-a arătat cu ocazia petrecerii de 25 de ani de căsnicie.

Nico și fiica ei, Alexandra (Andra). FOTO: Facebook
Nico și fiica ei, Alexandra (Andra). FOTO: Facebook

Cântăreața Nico - pe numele ei complet Nicoleta Matei (53)- , s-a simțit mai mult decât răsfățată de familia ei acum două săptămâni, atunci când, împreună cu soțul ei, compozitorul și managerul Laurențiu Matei, a celebrat nunta de argint. O ocazie ideală pentru ca cei doi să-și reînnoiască jurămintele și să-și strângă din nou aproape familia și cei mai buni prieteni.

Nico a ales pentru ceremonie o rochie roz foarte feminină, cu mâneci bufante, care i-a venit incredibil și care ne face să avem îndoieli că ar fi trecut peste ea chiar 25 de ani de căsnicie!

După slujba religioasă unde, în fața nașilor, a preoților și a lui Dumnezeu, și-au promis din nou iubire veșnică, Nico și soțul său și-au invitat apropiații la o petrecere cu meniu festiv, cu tort și cu dans. Că doar așa le stă bine unor artiști ca ei! Iar fericirea celor 25 de ani de căsnicie care îi leagă pe Nico și pe Laurențiu Matei este acum completă, căci, de aproape un an de zile, sunt și bunici.

Da, fiica lor, Alexandra Matei, care este prezentatoare la Ploiești TV și pe care ați avut ocazia s-o cunoașteți alături de mama sa în emisiunile „Asia Express” și „Chefi la cuțite” de la Antena 1, a născut un băiețel, care este micul prinț al familiei.

Familia s-a mărit la începutul anului, însă din superstiție probabil, chipul băiețelului nu a fost arătat până recent. În fotografiile de la petrecere, în schimb, cel mic este vedeta, iar acum are parte de-o „lansare națională”, celebra sa bunică având un cont urmărit de peste zeci de mii de fani.

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg
Russell Crowe, GettyImages jpg
cub mircea bravo png
Meryl Streep în celebrul său rol Miranda Priestly, Foto Profimedia (1) jpg
Cristina Bălan și Gabriel jpg