Fericită să fie bunică! Nico își prezintă, în sfârșit, nepoțelul

27 noiembrie, 2023

Discretă cum o știm, artista care are una dintre cele mai bune voci din România nu s-a grăbit să anunțe că are un nepot, însă ni l-a arătat cu ocazia petrecerii de 25 de ani de căsnicie.

Nico și fiica ei, Alexandra (Andra). FOTO: Facebook
Nico și fiica ei, Alexandra (Andra). FOTO: Facebook

Cântăreața Nico - pe numele ei complet Nicoleta Matei (53)- , s-a simțit mai mult decât răsfățată de familia ei acum două săptămâni, atunci când, împreună cu soțul ei, compozitorul și managerul Laurențiu Matei, a celebrat nunta de argint. O ocazie ideală pentru ca cei doi să-și reînnoiască jurămintele și să-și strângă din nou aproape familia și cei mai buni prieteni.

Nico a ales pentru ceremonie o rochie roz foarte feminină, cu mâneci bufante, care i-a venit incredibil și care ne face să avem îndoieli că ar fi trecut peste ea chiar 25 de ani de căsnicie!

După slujba religioasă unde, în fața nașilor, a preoților și a lui Dumnezeu, și-au promis din nou iubire veșnică, Nico și soțul său și-au invitat apropiații la o petrecere cu meniu festiv, cu tort și cu dans. Că doar așa le stă bine unor artiști ca ei! Iar fericirea celor 25 de ani de căsnicie care îi leagă pe Nico și pe Laurențiu Matei este acum completă, căci, de aproape un an de zile, sunt și bunici.

Da, fiica lor, Alexandra Matei, care este prezentatoare la Ploiești TV și pe care ați avut ocazia s-o cunoașteți alături de mama sa în emisiunile „Asia Express” și „Chefi la cuțite” de la Antena 1, a născut un băiețel, care este micul prinț al familiei.

Familia s-a mărit la începutul anului, însă din superstiție probabil, chipul băiețelului nu a fost arătat până recent. În fotografiile de la petrecere, în schimb, cel mic este vedeta, iar acum are parte de-o „lansare națională”, celebra sa bunică având un cont urmărit de peste zeci de mii de fani.

FOTO: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg