Fernando Colunga, bântuit de zvonul că ar fi homosexual. De ce nu s-a căsătorit actorul din Esmeralda şi Amor Real

14 mai, 2021
4 amor1 jpg jpeg

Fernando Colunga este unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din Mexic, dar în mod particular preferă să nu îşi etaleze iubirile, ba chiar să răspundă agresiv atunci când întrebările jurnaliştilor ţintesc viaţa sa intimă.

Starul rămâne şi la 55 de ani un bărbat atrăgător. Atitudinea sa fermecătoare, fizicul îngrijit şi câteva operaţii estetice îl ajută să ocupe încă un loc în topul celor mai doriţi burlaci.

Deşi a fost cuplat de-a lungul vremii cu mai multe femei celebre, pe listă figurând Edith Gonzalez, Bright Star, Thalia, Susana Gonzalez, Adela Noriega, Silvia Navarro, Gaby Spanic, Aracely Arambula şi Blanca Soto, viaţa lui sentimentală este învăluită într-un mister total.

stanga
dreapta
1 fernando png png
2 fernando2 jpg jpeg
3 fernando3 jpg jpeg
4 amor1 jpg jpeg
6 amor2 jpg jpeg
7 amor8 jpg jpeg
8 colunga5 jpg jpeg

La fel ca şi alţi actori celebri care au ales să nu îşi întemeieze o familie până la o vârstă înaintată, Colunga nu a scăpat însă de bârfele legate de orientarea sa sexuală. S-a spus că ar fi homosexual, dar că ar încerca să ascundă asta sau că s-a căsătorit în secret, dar teama de a nu-şi pierde admiratoarele l-a făcut să treacă această poveste sub tăcere. Un astfel de zvon este legat despre posibila sa relaţie, şi chiar căsătorie, cu actriţa Blanca Soto, cu care actorul ar împărţi ceva sentimente de mai bine de şapte ani.

1 fernando png png

În 1995, un jurnalist l-a întrebat pe Colunga dacă a fost vreodată întrebat despre orientarea sa sexuală.

Reacţia actorului nu a întârziat să apară: „Nimeni nu m-a întrebat direct. Dacă cineva m-ar întreba dacă sunt gay sau nu, cu siguranţă că i-aş răspunde. Dacă aş fi gay, aş spune da. Dacă nu aş îmbrăţişa asta, atunci răspunsul ar fi unul negativ".

Colunga a jucat bine această carte, dar bârfele că ar fi gay nu l-au părăsit până în prezent.

O altă poveste despre Colunga o are ca personaj principal pe actriţa Blanca Soto, despre care au apărut speculaţii că ar fi, de fapt, marea sa iubire ascunsă. Cei doi au jucat în telenovela mexicană Porque el amor manda, după care au început să curgă ştirile despre relaţia lor.

O actriţă renumită, Carmen Salinas, a mers până acolo încât a asigurat pe toată lumea că sunt un cuplu în viaţa reală.

Chiar şi ani mai târziu, imaginea lui are de suferit, iar relaţiile interzise pe care le-ar avea cu alţi bărbaţi să atragă mai mult atenţia.

8 colunga5 jpg jpeg

După ce Carmen Salinas a pretins că Soto şi Colunga sunt un cuplu, o jurnalistă, Maxine Woodside, a declarat că locuiesc chiar împreună în Miami, susţinând că relaţia lor durează de ceva vreme. Bârfele s-au aprins şi mai mult atunci când perechea a fost văzută sărutându-se în public în 2016, după ce au jucat împreună în Porque El Amor Manda.

Acum,  ambele profiluri IMDb arată, de asemenea, că Colunga şi Soto sunt căsătoriţi din 2019. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat mariajul. Ba mai mult, revista People a scris anul trecut că starul este singur, dezvăluind de ce actorul nu şi-a întemeiat încă o familie.

În articol, Colunga mărturiseşte că are o morală foarte înaltă atunci când vine vorba de căsătorie.

În interviu, el declară că intenţionează să se căsătorească şi să îşi întemeieze o familie, dar nu este dispus să forţeze asta: „Acum mulţi ani mă vedeam tată", spune Fernando.

„Se întâmplă, uneori, ca viaţa să meargă drept, apoi îţi spune să mergi în dreapta, apoi în stânga şi lucrurile se schimbă, dar mai am timp”, a adăugat actorul.