Festivalul de la Cannes și-a închis porțile. Care au fost cele mai elegante vedete din ultima seară

27 mai, 2024

Prestigiul festival de film de pe Riviera Franceză a fost un spectacol vestimentar pe măsură și în ultima seară. Cannes 2024 și-a închis porțile sâmbătă seara, pentru încă un an.

FotoJet Cannes jpg

Cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes s-a încheiat apoteotic sâmbătă seara, cu o selecție spectaculoasă de vedete și ținute glam. Dive precum Demi Moore, Andie MacDowell și Lily Gladstone au strălucit la eveniment.

Anul acesta, 22 de filme au fost în cursă pentru a fi premiate. În fruntea juriului a stat regizoarea Barbie, Greta Gerwig.

O premieră s-a înregistrat la Cannes! Pentru prima dată în istoria festivalului, premiul pentru cea mai bună actriță nu a mers la o singură vedetă, ci la un grup! Adriana Paz, Karla Sofía Gascón, Zoe Saldaña și Selena Gomez au fost premiate pentru prestația lor din Emily Perez, musicalul comedie al lui Jacques Audiard.

Cel mai prestigios premiu al festivalului, Palme d’Or a revenit celui mai pomenit film de la Cannes: Anora, o Pretty Woman modernă, producția lui Sean Baker ce prezintă povestea unei prostituate din New York (Mikey Madison) care începe o relație cu un client.

„Anora” este filmul care a „frânt inimile” juriului de la Cannes 2024 și a obținut Palme d'Or.  Sean Baker, regizorul peliculei, îl descrie ca pe o poveste a Cenușăresei. Filmul regizorului american Sean Baker a reușit să câștige premiul în detrimentul celorlalte 21 de filme din competiție, inclusiv al unor regizori consacrați precum Francis Ford Coppola și David Cronenberg.

De la rochii împodobite cu volane și broderii aurii, până la ansambluri elegante și moderne, miza stilului a fost mai mare ca niciodată. Iată cel mai bine îmbrăcate vedete la Ceremonia de închidere a celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, potrivit publicației HELLO!

Demi Moore a făcut senzație anul acesta la Cannes și a încheiat ravisantă, într-o rochie neagră, împodobită cu o fundă imensă, albă.

Simone Ashley este pe val după rolul său important în seria Bridgerton. A impresionat sâmbătă seară pe Croazetă, într-o rochie neagră, cu trenă.

Superba Andie MacDowell a fost ravisantă într-o rochie lungă, amplă, purpurie. Actrița și-a purtat celebrul păr cărunt și natural într-un coc șic.

Regizoarea Greta Gerwig, președinta juriului de la Cannes a fost și ea foarte elegantă într-o rochie neagră.

Foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg