Festivalul de la Cannes și-a închis porțile. Care au fost cele mai elegante vedete din ultima seară

27 mai, 2024

Prestigiul festival de film de pe Riviera Franceză a fost un spectacol vestimentar pe măsură și în ultima seară. Cannes 2024 și-a închis porțile sâmbătă seara, pentru încă un an.

FotoJet Cannes jpg

Cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes s-a încheiat apoteotic sâmbătă seara, cu o selecție spectaculoasă de vedete și ținute glam. Dive precum Demi Moore, Andie MacDowell și Lily Gladstone au strălucit la eveniment.

Anul acesta, 22 de filme au fost în cursă pentru a fi premiate. În fruntea juriului a stat regizoarea Barbie, Greta Gerwig.

O premieră s-a înregistrat la Cannes! Pentru prima dată în istoria festivalului, premiul pentru cea mai bună actriță nu a mers la o singură vedetă, ci la un grup! Adriana Paz, Karla Sofía Gascón, Zoe Saldaña și Selena Gomez au fost premiate pentru prestația lor din Emily Perez, musicalul comedie al lui Jacques Audiard.

Cel mai prestigios premiu al festivalului, Palme d’Or a revenit celui mai pomenit film de la Cannes: Anora, o Pretty Woman modernă, producția lui Sean Baker ce prezintă povestea unei prostituate din New York (Mikey Madison) care începe o relație cu un client.

„Anora” este filmul care a „frânt inimile” juriului de la Cannes 2024 și a obținut Palme d'Or.  Sean Baker, regizorul peliculei, îl descrie ca pe o poveste a Cenușăresei. Filmul regizorului american Sean Baker a reușit să câștige premiul în detrimentul celorlalte 21 de filme din competiție, inclusiv al unor regizori consacrați precum Francis Ford Coppola și David Cronenberg.

De la rochii împodobite cu volane și broderii aurii, până la ansambluri elegante și moderne, miza stilului a fost mai mare ca niciodată. Iată cel mai bine îmbrăcate vedete la Ceremonia de închidere a celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, potrivit publicației HELLO!

Demi Moore a făcut senzație anul acesta la Cannes și a încheiat ravisantă, într-o rochie neagră, împodobită cu o fundă imensă, albă.

Simone Ashley este pe val după rolul său important în seria Bridgerton. A impresionat sâmbătă seară pe Croazetă, într-o rochie neagră, cu trenă.

Superba Andie MacDowell a fost ravisantă într-o rochie lungă, amplă, purpurie. Actrița și-a purtat celebrul păr cărunt și natural într-un coc șic.

Regizoarea Greta Gerwig, președinta juriului de la Cannes a fost și ea foarte elegantă într-o rochie neagră.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg