Festivalul de la Veneţia s-a încheiat! Iată ce staruri internaţionale au participat la ceremonia de premiere!

14 septembrie, 2015
72nd Venice Film Festival   Closng Ceremony Arrivals jpeg

Timp de zece zile, celebrităţile de la Hollywood s-au perindat pe covorul roşu al Festivalului de la Veneţia. Sâmbătă seara, însă, evenimentul a ajuns la sfârşit, iar unii dintre ei au plecat acasă cu trofeele mult dorite.

Astfel, Leul de Aur a fost decernat unui film făcut în Venezuela, numit ”Desde Alla”, care reprezintă totodată debutul regizoral al lui Lorenzo Vigas. ”Desde Alla” a ieşit câştigător din 21 de creaţii cinematografice. Pelicula a primit numeroase critici pozitive, preşedintele juriului declarându-l ”un film curajos şi riscant”. "Regizorul a avut o abordare foarte curajoasă şi riscantă, pe care a urmat-o consecvent de la început până la sfârşit.”

Trofeul Leul de Argint a fost câştigat de un regizor argentinian, pe nume Pablo Tapero, pentru pelicula ”El Clan”, care spune povestea unei familii care îşi răpeşte şi ucide vecinii.

Marele premiu al juriului Mostrei i-a revenit filmului american "Anomalisa", primul lungmetraj de animaţie al lui Charlie Kaufman, coregizat de Duke Johnson.

Juriul ediţiei de anul acesta a festivalului, prezidat de Alfonso Cuarón, a fost format din Elizabeth Banks, Emmanuel Carrère, Nuri Bilge Ceylan, Hou Hsiao-hsien, Diane Kruger, Francesco Munzi, Pawel Pawlikowski şi Lynne Ramsey, informează site-ul oficial al evenimentului, labiennale.org.

Cât despre celebrităţile prezente, acestea nu s-au lăsat mai prejos nici la ceremonia de premiere a Festivalului şi au optat pentru rochii grandioase, diafane, care au stârnit privirile admirative ale tuturor!

Elizabeth Banks

image

Diane Kruger

image

Edwina Findley

image

Paz Vega

image

Xu Qing

image

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg