Festivalul de la Veneţia s-a încheiat! Iată ce staruri internaţionale au participat la ceremonia de premiere!

14 septembrie, 2015
72nd Venice Film Festival   Closng Ceremony Arrivals jpeg

Timp de zece zile, celebrităţile de la Hollywood s-au perindat pe covorul roşu al Festivalului de la Veneţia. Sâmbătă seara, însă, evenimentul a ajuns la sfârşit, iar unii dintre ei au plecat acasă cu trofeele mult dorite.

Astfel, Leul de Aur a fost decernat unui film făcut în Venezuela, numit ”Desde Alla”, care reprezintă totodată debutul regizoral al lui Lorenzo Vigas. ”Desde Alla” a ieşit câştigător din 21 de creaţii cinematografice. Pelicula a primit numeroase critici pozitive, preşedintele juriului declarându-l ”un film curajos şi riscant”. "Regizorul a avut o abordare foarte curajoasă şi riscantă, pe care a urmat-o consecvent de la început până la sfârşit.”

Trofeul Leul de Argint a fost câştigat de un regizor argentinian, pe nume Pablo Tapero, pentru pelicula ”El Clan”, care spune povestea unei familii care îşi răpeşte şi ucide vecinii.

Marele premiu al juriului Mostrei i-a revenit filmului american "Anomalisa", primul lungmetraj de animaţie al lui Charlie Kaufman, coregizat de Duke Johnson.

Juriul ediţiei de anul acesta a festivalului, prezidat de Alfonso Cuarón, a fost format din Elizabeth Banks, Emmanuel Carrère, Nuri Bilge Ceylan, Hou Hsiao-hsien, Diane Kruger, Francesco Munzi, Pawel Pawlikowski şi Lynne Ramsey, informează site-ul oficial al evenimentului, labiennale.org.

Cât despre celebrităţile prezente, acestea nu s-au lăsat mai prejos nici la ceremonia de premiere a Festivalului şi au optat pentru rochii grandioase, diafane, care au stârnit privirile admirative ale tuturor!

Elizabeth Banks

image

Diane Kruger

image

Edwina Findley

image

Paz Vega

image

Xu Qing

image

Sursa foto: Hepta



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg