Fetele de la Andre, reunite după 12 ani. Cum arată acum!

18 iunie, 2014

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, membrele fostei trupe Andre, care făcea furori la începutul anilor 2000, s-au reîntâlnit în platoul aceleiaşi emisiuni, după 12 ani de la despărţire. Realizatorul TV Mihai Morar i-a făcut o surpriză uriaşă Andreei Bălan, căreia i-a adus-o în platoul emisiunii

Andreea Antonescu şi Andreea Bălan, membrele fostei trupe Andre, care făcea furori la începutul anilor 2000, s-au reîntâlnit în platoul aceleiaşi emisiuni, după 12 ani de la despărţire.

Realizatorul TV Mihai Morar i-a făcut o surpriză uriaşă Andreei Bălan, căreia i-a adus-o în platoul emisiunii pe fosta colegă de trupă, Andreea Antonescu. Emoţionată de revederea fostei colege, Andreea Bălan a mărturisit că are o relaţie specială cu Andreea Antonescu: „Avem o legătură mai puternică, la nivel spiritual. Chiar dacă nu am vorbit cu Andreea un an, doi, trei, am reluat relaţia de unde a rămas. Andreea mi-a fost alături mereu când mi-a fost greu".

„Când eram mici, toată lumea ne vorbea despre fenomenul Andre. Atunci nu realizam la ce nivel suntem. Nu cred că a fost vorba de vreun secret, ci de simplitatea noastră: tatăl Andreei ne făcea piesele, tata ne mamageria. Nu era nimic fabricat. Dacă voiam să ne facem unghiile, ne uitam la fetele de lângă noi şi ni le făceam la fel. Nu existau stilişti",a spus Andreea Antonescu.

Vezi aici fotografii de la reuniune!Recente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg