Fetele din "La Bloc" sunt toate trei însărcinate. Cine e cea mai sexy dintre ele? FOTO

9 martie, 2020
1 dana rogoz tily niculae si laura cosoi gravide jpg jpeg

Dana Rogoz, Tily Niculae şi Laura Cosoi trăiesc simultan emoţiile unei a doua sarcini. Iată-le în cele mai emoţionante ipostaze.

Au împărtăşit multe momente frumoase, au trăit succesul împreună, iar cum traversează una dintre cele mai fericite perioade ale vieţii lor. Coincidenţa face ca Dana Rogoz, Tily Niculae şi Laura Cosoi, trei vechi prietene şi foste colege de platou, să se pregătească de venirea pe lume al celui de-al doilea copil al lor.

Fetele din "La Bloc" sunt şi astăzi la fel de populare ca în urmă cu 20 de ani, pe vremea când apăreau la Pro TV, chiar dacă fiecare are propriile proiecte. Şi, pentru multe dintre fanele lor, sunt adevărate modele de mămici.

dana rogoz tily niculae si laura cosoi gravide 2 jpg jpeg

Dana Rogoz (34) a anunţat că este însărcinată la finalul anului, dezvăluind publicului pe blogul personal că, după Vlăduţ (6), aşteaptă naşterea unei fetiţe, în luna mai. Vestea că va deveni din nou mămică a primit-o în septembrie, chiar în preajma zilei sale de naştere şi într-o perioadă în care actriţa trăia bucuria revenirii pe marele ecran cu "Mo", filmul de debut al soţului său, Radu Dragomir, care are deja mai multe premii, dar şi câteva nominalizări la Festivalul de Film Gopo.

Actriţa şi bloggeriţa Tily Niculae (34) ne-a împărtăşit miracolul de-a deveni din nou mamă, de această dată cu un băieţel, fix la un an după ce ne mărturisea, într-un interviu exclusiv pentru OK!, că îşi doreşte foarte mult încă un copil. Deşi nu lipsită de emoţii, Tily suferind de trombofilie, sarcina e deja pe ultima sută de metri, naşterea urmând să se producă chiar în luna aceasta. Cea mai nerăbdătoare pare să fie, însă, fetiţa actriţei, Sofia (8), care abia aşteaptă să-şi cunoască frăţiorul.

a profitat de ziua de 8 Martie pentru a face publică cea de-a doua sarcină a sa. Într-un colaj realizat alături de soţul său,

, şi de fiica lor,

, actriţa a dezvăluit deja că şi acum va fi mamă de fetiţă. Laura Cosoi continuă să aibă roluri în teatru, dar şi un blog personal şi două cărţi de bucate cu reţete proprii.

Vezi în galeria foto mai multe ipostaze cu Dana Rogoz, Tily Niculae şi Laura Cosoi însărcinate a doua oară. Care dintre ele ţi se pare cea mai sexy?

dana rogoz tily niculae si laura cosoi gravide 3 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate