Fetele lui Bruce Willis &Demi Moore în ipostaze riscante nud

24 septembrie, 2014
1411529443096 image galleryimage tallulah willis shares ph jpeg

Au început să-şi expună corpul tot mai mult pentru a ajunge în centrul atenţiei. Mai ieri o vedeam pe cea mai mare dintre fetele actorilor, Rumer (26) pozând drept model pentru designerul Franyiska Fox, fotografii în care am avut ocazia să vedem mai mult decât ne aşteptam. Ca să nu fie mai prejos, Tallulah s-a pozat în oglinda din casă fără pic de ruşine

Au început să-şi expună corpul tot mai mult pentru a ajunge în centrul atenţiei. Mai ieri o vedeam pe cea mai mare dintre fetele actorilor, Rumer (26) pozând drept model pentru designerul Franziska Fox, fotografii în care am avut ocazia să vedem mai mult decât ne aşteptam. Ca să nu fie mai prejos, Tallulah s-a pozat în oglinda din casă fără pic de ruşine, complet nud.

image

Mai lipseşte din peisaj Scout, care în iulie se plimba topless pe străzi pentru a protesta împotriva cenzurii online. Este trist că, deşi să spunem că Rumer ar avea o scuză – încearcă să devină model sau cel puţin persoană celebră la Hollywood – şi pozele sale sunt parţial nud, de amorul fashionului, nu putem spune acelaşi lucru despre cea mai mică dintre surori şi, de altfel, şi cea mai rebelă.

image

Tallulah a avut probleme cu drogurile şi alcoolul în ultima vreme, fapt pentru care a urmat şi un program de dezintoxicare, recent, la Meadows, în Arizona. Exact când am fi crezut că şi-a revenit, fata lui Bruce Willis şi-a lui Demi Moore s-a expus din nou public, de data aceasta cu un selfie de neînţeles în baie, goală, acoperindu-şi sânii cu mâna.

image

Toată nevoia aceasta de expunere publică scandaloasă pare să aibă legătură cu problemele de familie pe care fetele le-au îndurat de-a lungul copilăriei lor, când mama lor a căzut pradă depresiilor – mai întâi după divorţul de starul de 59 de ani, apoi după despărţirea dureroasă de Ashton Kutcher, al doilea soţ al lui Demi, care a transformat-o pe actriţă într-o epavă emoţională. Fetele însă, caută acum atenţia părinţilor şi maturitate din partea lor. Păcat de soluţia găsită, căci tot mai mult, fetele Willis par s-o ia pe cărările mamei lor.Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg