Fetele lui Jamie Oliver, adevărate domnişoare. Ce mari şi frumoase s-au făcut!

18 august, 2017
jamie oliver girls png

El este  probabil cel mai popular bucătar din lume care promovează mâncarea sănătoasă şi un tată erou. Are cinci copii şi o soţie superbă, iar atunci când nu e în bucătărie, scrie cărţi sau îşi petrece timpul în familie.

Aşa arăta familia lor acum 2 ani.

Este în topul celor mai bogaţi britanici, datorită cărţilor sale care s-au vândut ca pâinea caldă, şi trăieşte viaţa la maxim, înconjurat de cei dragi. Anul trecut a devenit tătic pentru a cincea oară, dar, pe lângă faptul că schimbă scutece şi încălzeşte lăptic în biberoane, Jamie are  de-a face şi cu problemele fetelor sale care au devenit adolescente.

Au crescut foarte mult în ultimul an şi s-au schimbat enorm, de vină fiind şi pubertatea. Poppy ( 15 ani) şi Daisy ( 14 ani), cei mai mari copii ai lui Oliver sunt domnişoare în toată regula, iar mândru bucătar a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie în care apar cele două, alături Jools şi de mezinul familiei, River. Poppy şi Daisy aproape că au ajuns-o pe mama lor în înălţime şi sunt extrem de moderne, cu ochelari de soare chic, pregătite pentru o zi de vară. "Nu-mi vine să cred că fetele mele sunt aproape la fel de înalte ca mama lor! Şi băieţelul meu este tot un zâmbet, atâta timp cât este hrănit la timp ... Nimic mai bun decât timpul petrecut în familie. Să aveţi o zi minunată", a scris Jamie la fotografia cu cei patru membri ai familiei sale.

Jamie împreunî cu fiul Buddy şi fiica Petal.

Jamie Oliver şi soţia sa, fotomodelul Juliette North, sunt căsătoriţi de 17 ani şi au împreună 5 copii. Din poza cu pricina lipsesc însă Petal, fiica de 8 ani a cuplului şi Buddy, în vârstă de 6 ani.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu