Feţele lui Kate Middleton, însărcinată în luna a şasea. Luni, palidă şi obosită, vineri strălucitoare

19 ianuarie, 2015
kate middleton hepta 1907664 jpeg

Ducesa de Cambridge a revenit în lumina reflectoarelor, după o pauză serioasă, în care nu prea am mai auzit nimic de ea. Doar că se odihneşte şi are grijă de ea şi de viitorul bebeluş regal, care se va naşte în aprilie.

Ducesa de Cambridge a revenit în lumina reflectoarelor, după o pauză serioasă, în care nu prea am mai auzit nimic de ea. Doar că se odihneşte şi are grijă de ea şi de viitorul bebeluş regal, care se va naşte în aprilie.

Vinerea trecută, însă, Kate a revenit la muncă, fiind la fel de strălucitoare precum o ştim şi foarte în formă pentru o femeie însărcinată în şase luni. Cu toate acestea, atunci când nu este vorba despre participarea la un eveniment public, Kate îşi arată adevărata faţă, una surprinzător de obosită pentru o prinţesă cu numeroase bone şi ajutoare. Ei bine, Kate a fost fotografiată la începutul săptămânii trecute, ieşind dintr-un magazin din centrul Londrei, cu un chip tracasat şi palid şi părul prins şi vopsit neglijent.

Mai mult, ducesa care tocmai ce-a împlinit 33 de ani s-a luptat singură cu pungile de cumpărături, fără ca şoferul ei s-o ajute să le aducă la maşină. Dar poate că viitoarea mamă vrea să-şi păstreze independenţa şi să nu fie cocoloşită prea mult, iar ăsta e un lucru de admirat.

Kate looks out of sorts on trip to shops: http://t.co/Ja4lSYXZvS — Listya Kartikasari (@ListyaZhang) January 19, 2015

Kate looks out of sorts on trip to shops: http://t.co/Ja4lSYXZvS

— Listya Kartikasari (@ListyaZhang) January 19, 2015

Joia trecută, însă, Kate a fost imaginea vitalităţii, apărând într-o rochiţă simplă, dar elegantă, la un eveniment dedicat copiilor, aşa cum a făcut-o şi cu o zi mai târziu. Cât despre kilogramele în plus aduse de sarcină, la ea încă nu este cazul.

image

Astăzi, Kate a ieşit din nou în lume, fiind invitată la o cafea de voluntarii care lucrează pentru organizaţia caritabilă Family Friends. Kate a fost din nou pusă la punct, în haina ei bleu deschis şi pantofi din piele întoarsă.

image

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg