Fetele lui Matt Damon, respinse de o şcoală prestigioasă

10 august, 2016
Matt Damon Takes His Daughter To A Playdate jpeg

Vor să se mute din nou în New York, iar căutarea unei noi şcoli este pe lista de ”to do”. Matt Damon şi soţia sa, Luciana Barroso, vor să părăsească Los Angelesul pentru a se stabili în oraşul New York, însă au probleme în găsirea unei şcoli pentru cele trei fiice ale lor.

Matt Damon şi una dintre fiice, Gia (7)

Potrivit ”Page Six”, actorul a dorit ca cele trei fiice ale sale, Gia (7), Stella (5) şi Isabella (10), să urmeze cursurile şcolii St Ann`s, una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din New York. Din păcate, înscrierile la această şcoală, localizată în cartierul Brooklyn Heights, s-au încheiat şi nu mai sunt locuri libere. Nici măcar pentru fetiţele unui mare star hollywoodian.

Şi să nu credeţi că actorul n-a insistat. Se pare că acesta ar fi dorit să negocieze cu directoarea şcolii, însă aceasta a fost de neînduplecat, spunându-i că şcoala este full chiar şi pentru anul viitor, şi că nu va face nicio excepţie pentru el. ”Au avut o conversaţie, dar reprezentanţii Şcolii St. Ann`s nu vor să încalce regulile. Nu le pasă că e vorba despre fetiţele unui actor mare”, a declarat o sursă pentru publicaţia mai sus numită.

Cursurile la această şcoală costau între 36, 080 de dolari şi 42, 555 de dolari pe an, în funcţie de clasa pe care voiau s-o urmeze. La această şcoală au mers staruri precum Lena Dunham, Jean-Michael Basquiat sau Zac Posen.

Matt, Luciana, Alexia (drapta, fiica din prima căsătorie a Lucianei), Isabella, Gia şi Stella

foto: heptaRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg