Fetiţa aceasta s-a transformat în cea mai sexy roşcată de la Hollywood. Toată lumea o ştie!

28 aprilie, 2017
Jessica Chastain png

A avut un start destul de târziu la Hollywood, apărând, pe micile ecrane, în roluri minore, de-abia în 2004. Totuşi, în scurt timp, actriţa a devenit una dintre cele mai iubite şi talentate vedete de la Hollywood! Acum are un Glob de Aur pentru rolul din pelicula ”Zero Dark Thirty” şi două nominalizări la premiile Oscar, una pentru un rol secundar în ”The Help”, şi una pentru un rol principal în ”Zero Dark Thirty”.

În copilărie era o fetiţă timidă

S-a născut într-un orăşel micuţ de lângă Sonoma, California. Tatăl ei biologic este un rockerul Michael Monasterior, însă acesta n-a recunoscut-o nicicând ca fiica sa, actriţa fiind crescută de mama sa, Jerry Renee Hastey (născută Chastain) şi de soţul ei, Michael, un pompier. Vorbind despre tatăl ei vitreg, actriţa a declarat dintotdeauna că el este unul dintre cele mai minunate persoane pe care le-a cunoscut.

Vedeta a apărut pe scenă, prima oară, în 1998, în producţia ”Romeo and Juliet”, a teatrului  Works. Acest rol a adus-o mai aproape de visul său, acela de a deveni actriţă. A dat o probă la Julliard School, din New York, şi a fost acceptată. În 2003, a absolvit cursurile şcolii, având o diplomă în Arte Speciale. În 2014, actriţa a primit primele ei roluri televizate şi a ajuns unde este astăzi.

E vorba de Jessica Chastain

Aţi recunoscut-o din descriere? Dacă nu, aflaţi că e vorba despre Jessica Chastain! Actriţa în vârstă de 40 de ani este acum una dintre cele mai cunoscute staruri hollywoodiene, având peste 40 dede producţii cinematografice care-i poartă numele.

Jessica Chastain

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg