Fetiţa adoptată de Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru a împlinit 8 ani. Ce simpatică e India Roxana

27 iulie, 2020
7 india roxana adoptata dragos bucur 2 2 jpg jpeg

Acum are zâmbetul pe buze, e mai fericită ca niciodată! Fetiţa de etnie romă adoptată de Dragoş Bucur şi de Dana Nălbaru a împlinit 8 ani! India Roxana e tare simpatică, s-a obişnuit cu părinţii ei, cu fraţii ei!

O adevărată familie! În 2017, Dana Nălbaru şi Dragoş Bucuri făceau publică vestea că au adoptat un copil. Cei doi au făcut toate actele necesare, au urmat toate procedurie şi aşa au reuşit să o adopte pe India Roxana, o fetiţă de etnie romă. Pe atunci, micuţa avea doar cinci ani. Iată că timpul a trecut, India Roxana s-a acomodat în noua ei familie. Creşte alături de alţi doi copii, Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru au doi copii biologici, pe Sofia, în vârstă de 15 ani, şi un băieţel, Kadri care are cinci ani.

Exclusiv pentru OK! Magazine, Dana Nălbaru a povestit cum a ales-o pe India Roxana dintre atâţia copii. Ea a fost pe lista celor greu adoptabili: "Da, noi ne-am dorit la modul real să salvăm viaţa cuiva. Eu eram implicată şi mă implic în continuare în tot felul de activităţi umanitare. Nu fac mare tam-tam din asta, dar mă implic atât cât pot. Însă, la un moment dat, mi-am dat seama că, totuşi, nu ies din zona mea de confort. Atunci am simţit că vreau să merg mai departe, că nu e o implicare suficientă în a schimba cu adevărat viaţa cuiva. Mi-am dorit asta pentru că viaţa a fost extrem de bună cu mine. Eu am trecut prin tot felul de greutăţi de-a lungul vieţii, dar pe lângă asta, viaţa mi-a dat înapoi extraordinar de multe. Şi atunci am simţit că vreau să dau cuiva, la modul real, ceva înapoi.

Aşa a apărut ideea adopţiei, pentru că atunci când adopţi un copil, schimbi real viaţa lui. E clar că Roxana ar fi avut o cu totul altă viaţă dacă noi nu am fi adoptat-o. Am vorbit cu Dragoş, care a rezonat la această idee. Când am încheiat procesul de adopţie, puteam aştepta să ni se genereze un copil, dar noi am ales să ne ducem la lista copiilor greu adoptabili şi să găsim o fetiţă pe care nu o vrea nimeni. Nu suntem singurii oameni. Sunt o grămadă de oameni care fac lucruri mult mai frumoase decât noi."

6 india roxana adoptata dragos bucur 2 1 jpg jpeg

Şi celebrul actor a mărturisit în urmă cu câţiva ani că procesul de adopţie în cazul fiicei sale a fost unul simplu. Nu a durat mult şi imediat s-au îndrăgostit de India Roxana. "Ştiţi că fetiţa noastră mijlocie, Roxana India, este de etnie romă. În timpul procesului de adopţie, există nişte întâlniri de grup, unde vin mai multe familii şi discută. Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă. Nu voiau să audă, au scris pe hârtie nu vrem copil de etnie."

Trei ani au trecut de India Roxana are o nouă familie. Părinţii au făcut tot posibilul pentru adaptarea ei în noul mediu, alături de fraţii ei. Recent i-au şi sărbătorit ziua de naştere. A împlinit 8 ani, a primit un tort special, a suflat în lumânări, probabil şi-a pus şi o dorinţă. 

Dana Nălbaru a fost cea care a fotografiat-o de ziua ei de naştere, a pus imaginile pe Facebook şi a scris şi un mesaj: "La mulţi ani, minune! Te iubesc!".

Foto: Facebook, arhivăRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate