Fetiţa Andei Adam împlineşte doi ani. Iată ce petrecere i-a organizat artista!

28 noiembrie, 2017
IMG 4521 jpeg

Anda Adam îşi aniversează săptămâna aceasta fetiţa. Micuţa Evelin împlineşte joi, 30 noiembrie, doi ani şi a avut deja prima mini-petrecere de ziua ei. Împreună cu mama ei, a petrecut câteva ore de neuitat în parcul de distracţii Zorky’s Planet din AFI Cotroceni.

Anda Adam şi fiica sa, Evelin

Acolo Evelin s-a bucurat de toate atracţiile potrivite vârstei sale. S-a dat în trenuleţul colorat, luminat cu multe beculeţe, a urcat la volanul unei maşinuţe decapotabile care simulează o călătorie ca în filme, pentru ca apoi să se urce într-un autobuz cu etaj, precum cele din Londra, şi să se bucure de toate dotările tehnice de la bord.

Dezinvoltă din fire şi impresionată de tot ce a văzut în parcul de distracţii din mall, Evelin a dorit să descopere şi jocurile destinate copiilor mai mari. Astfel, s-a jucat la masa de hochei Hello Kitty, la simulatorul de fotbal 4D şi le-a venit de hac rechinilor neastâmpăraţi cu ajutorul ciocanului din burete.

image

Apoi, micuţa Evelion a fugit direct în marea de mingi colorate de cauciuc din zona de joacă şi s-a cocoţat în labirintul supraetajat pentru ca în final sa coboare, gângurind de bucurie, pe tobogan.

La rândul ei, Anda Adam nu este la prima experienţă în Zorky’s Planet. Artista a mai fost prezentă în parcul de distracţii, înainte  de a deveni mamă, bucurându-se de atracţiile destinate celor mai mari. Printre acestea, şi singurul roller coaster indoor din România, cel în care s-au aventurat multe vedete de-a lungul timpului, printre care şi Corina, Andreea Marin, cei din La La Band, Sore, Adela Popescu, Ellie White, Anca Serea, Alex Velea sau Adelina Pestriţu.Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg