Fetiţa lui Channing şi-a Jennei Tatum este adorabilă! Cât de bine seamănă cu actorul!

26 iunie, 2017
jenna dewan everly jpeg

Au o viaţă de familie liniştită şi destul de intimă, Jenna şi Channing dorind s-o ţină pe micuţa Everly (4) cât mai departe de lumina reflectoarelor şi de paparazzi indiscreţi. Totuşi, din când în când, fotografii de ocazie reuşesc să mai surprindă cadre cu ea. Haideţi s-o vedem şi noi!

Jenna şi Everly

Are patru ani, nu iubeşte deloc dansul, dar îi seamănă fizic perfect tatălui său! Ea e Everly, cea pe care mama sa, actriţa Jenna Dewan-Tatum, o descrie ca fiind ”o fetiţă hotărâtă să facă doar ce vrea ea”, şi pe care  încearcă s-o protejeze cât mai mult de lumea hollywoodiană.

image

Ieri, însă, în timpul unei plimbări prin Los Angeles, micuţa Everly a fost fotografiată alături de mama sa. Aşa am avut şi noi ocazia să vedem cât de mult a crescut Everly în ultimul an, dar şi cât de bine seamănă cu tatăl său, actorul Channing Tatum. Cu ochii deschişi la culoare, părul şaten deschis, micuţa Everly pare să-l fi moştenit mai degrabă pe tatăl său decât pe Jenna, mama sa.

Tată şi fiică

În imaginile obţinute de paparazzi, Everly purta o pereche de blugi scurţi, un tricou turcoaz şi o pereche de tenişi coloraţi. Mama sa purta un outfit destul de asemănător, casual, compus dintr-o fustă scurtă de blugi, o bluză boho-chic, fără umeri, şi o pereche de încălţări joase.

image image image

foto: heptaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg