Fetiţele George şi Poveste. Află ce nume ciudate au primit bebeluşii din 2018!

2 mai, 2018
FotoJet jpeg

De-abia au venit pe lume că au şi creat senzaţie cu numele neobişnuit pe care l-au primit de la părinţii lor celebri. 

Adam Levine & Behati Prinsloo – fiica Gio Grace (Gio Graţie)

Cu prima lor fiică, Dusty Rose

Pe 15 februarie, a venit pe lume fiica liderului trupei Maroon 5 şi a modelului Victoria’s Secret. Micuţa Gio Grace este sora mai mică a lui Dusty Rose (Trandafir Prăfuit), născută în septembrie 2016, şi întregeşte perfect familia minunată pe care Adam şi Behati o formau deja. Iar veştile bune nu se opresc aici! Cei doi părinţi îşi doresc extinderea şi mai mult a familiei. “Îmi doresc mulţi copii, eu ajung la apogeul meu abia atunci când sunt înconjurat de haos!”, declară muzicianul care glumeşte că soţia lui vrea nu mai puţin de 100 de moştenitori.

Dusty Rose ne-a cucerit iremediabil!

Kylie Jenner & Travis Scott – fiica Stormi (Furtunoasa)

Doarme liniştită cea care a stârnit o adevărată furtună online!

Chiar a creat o adevărat furtună atunci când i-a fost postată prima imagine pe social media, după ce, timp de nouă luni, mama ei nu a făcut publică nicio imagine cu ea gravidă. Micuţa Stormi Webster s-a născut pe 1 februarie, iar mămica ei faimoasă i-a făcut “botezul” online printr-un film de 11 minute, spre încântarea fanilor vedetei de reality show.

Micuţa Stormi

Jack & Lisa Osbourne – fiica Minnie

image

Nu, nu e personaj din desenele animate ale lui Disney, ci doar nepoata rockerului Ozzy Osbourne, care a văzut prima dată lumina zilei pe 3 februarie 2018. Minnie este cea mai mică membră a familiei care mai are două fete, pe Andy Rose (2) şi pe Pearl Clementine (5).

Kim Kardashian & Kanye West – fiica Chicago

image

Nu e destinaţia preferată a vedetei de reality show – sau o fi, cine ştie?! - , ci numele pe care cel de-al treilea copil al faimosului cuplu l-a primit după naştere şi locul de provenienţă al faimosului rapper Kanye. Născută pe 15 ianuarie, Chicago este sora mai mică a lui North (Nord) şi a lui Saint (Sfânt) şi este poreclită Chi.

Hilarie Burton & Jeffrey Dean Morgan – fiica George

image

Da, da, aţi citit bine, e vorba despre o fetiţă, nu băieţel, care a venit pe lume după ce părinţii ei s-au chinuit timp de cinci ani să mai facă un copil, adică o surioară pentru băieţelul Augustus. Hilarie explică cum s-a petrecut minunea de a deveni din nou mamă: “N-am vrut să sărbătoresc sarcina în niciun fel, de teamă să nu cobesc. I-am verificat bătăile inimii în fiecare zi, până în momentul în care s-a născut. Iar acum ţipă din toţi plămânii, iar eu sunt atât de fericită că face asta, că e aici, cu noi, în viaţă!”

Khloe Kardashian & Tristan Thompson – fiica True (Adevărat)

Tatăl micuţei Adevărat a minţit-o pe mămica ei :(

Multă lume a luat în râs numele micuţei care a venit pe lume pe 12 aprilie 2018. Şi asta deoarece fix înainte de-a se naşte, tatăl ei a fost prins înşelând-o pe mămica ei, cu alte cuvinte nu i-a spus adevărul lui Khloe şi a minţit-o privind familia frumoasă şi unită pe care, chipurile, o formau. Totuşi, numele fetiţei nu face referire la tatăl ei, nu infirmă aventurile lui cu alte femei, ci este numele bunicului bunicii micuţei, adică al lui Kris Jenner, True Otis Houghton. În acelaşi timp, e şi numele tatălui lui Kris, Robert True Houghton. Sper că această explicaţie e purul adevăr!

Robin Thicke & April Love Geary – fiica Mia Love (Dragoste)

Dragostea pluteşte în aer!

Pe 22 februarie s-a născut încă o fetiţă, iar cântăreţul şi iubita sa sunt peste măsură de încântaţi că micuţa lor a venit pe lume sănătoasă şi cât se poate de frumoasă. Robin mai are un copil, Julian Fuego Thicke (7), care a venit cu ideea de a-şi numi surioara Mia. “Iar eu am sugerat să aibă un al doilea nume ca cel al mamei ei - Dragoste”, mărturiseşte tăticul.

Aaron Paul & Lauren Parsekian – fiica Story (Poveste)

Şi povestea frumoasă de-abia a început!

Starul serialului Breaking Bad şi soţia sa au întâmpinat-o cu braţele deschise pe fiica lor, Story Annabelle Paul, pe 6 februarie 2018. “Înainte de-a se naşte, luaserăm în considerare câteva nume. Dacă unul dintre noi nu agrea un nume, era tăiat de pe listă”, mărturiseşte actorul. E limpede care au fost preferatele lor, nu?Recente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson