Fiica actriţei Shirley MacLaine susţine că mama ei a forţat-o să îşi piardă virginitatea la 17 ani. Povestea bate orice film văzut

22 octombrie, 2020
1 ser2 jpg jpeg

Shirley MacLaine este o figură destul de controversată. a vorbit întotdeauna deschis despre viaţa ei amoroasă tumultuoasă şi a devenit în timp o persoană destul de controversată. În timp ce mulţi ar privi-o privi cu sprâncenele ridicate, MacLaine crede că mariajul deschis este o cale de urmat. Shirley MacLaine a avut o căsnicie de 23 de ani, dar în vreme ce ea lucra în America, soţul ei trăia în Japonia.La un moment dat s-a produs şi divorţul. Cei doi au avut împreună o fiică, Sachi Parker, care a devenit şi actriţă.

În 2013, Sachi a dezvăluit un adevăr şocant despre copilăria ei, comunicând lumii ce fel de mamă era Shirley. Când tatăl ei, un important om de afaceri, s-a mutat la Tokyo, Sachi a fost trimisă să locuiască acolo. Tânăra a împărţit o casă cu Steve Parker şi cu amanta acestuia.

Ea îşi vizita mama în vacanţele de vară dar, în timpul unui sejur, Shirley a prezentat-o ​​terapeuţilor sexuali Eberhard şi Phyllis Kronhausen.

Într-o zi, când iubitul lui Sachi, Brad, a venit în vizită, Eberhard a întrebat-o pe Parker, care în acel moment avea 17 ani, dacă fuseseră sex până atunci. Acest lucru nu se întâmplase. Kronhausen i-a sugerat să treacă la fapte imediat , iar apoi să discute totul cu el şi soţia sa.

Sachi a avut un şoc când mama ei a încurajat-o să-i asculte pe cei doi terapeuţi sexuali. "Suntem cu toţii aici pentru a vă ajuta, dulceaţă”, i-a spus faimoasa actriţă.

Şi aşa a făcut.. În ciuda situaţiei incomode,  Sachi crede că ar fi trebuit să fie recunoscătoare, pentru că acela a fost unul dintre acele rare momente în care mama ei a manifestat un interes pentru viaţa ei.

McLaine nu a recunoscut cele spuse de fiica sa şi a susţinut că povestea este una de ficţiune.Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg