Fiica Adrianei Iliescu a împlinit 15 ani. Cum arată Eliza acum

17 ianuarie, 2020
6 eliza iliescu 15 ani 1 jpg jpeg

Anii au trecut, iar fiica celei mai în vârstă mame din România a împlinit 15 ani. Adriana Iliescu a prezentat-o acum pe Eliza. 

La 66 de ani, Adriana Iliescu şi îndeplinit cea mai mare dorinţă. A făcut atunci o fertilizare in vitro, a rămas însărcinată, iar după 9 luni de zile s-a născut cea care o face fericită nemărginit. E vorba de Eliza, fiica ei. Aceasta a crescut mult, a împlinit deja 15 ani. Putem spune că e o adevărată domnişoară care în curând va merge şi la facultate. Acum este la liceu, are note foarte bune, se pare că Adriana Iliescu se ocupă mult de educaţia ei. 

''Suntem foarte bine amândouă, sănătoase, cu ajutorul lui Dumnezeu. Eliza este cuminte, este bursieră, a terminat anul trecut cu 9,45'', a spus Adriana Iliescu, potrivit wowbiz.

Fiica celei mai bătrâne mame din România, Eliza Maria Bogdana Iliescu, s-a născut pe data de 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giuleşti. Mama ei a făcut eforturi uriaşe pentru a găsi un medic care să-i facă fertilizare in vitro la vârsta de 66 de ani.

Eliza a întrebat-o pe Adriana Iliescu cine e tatăl ei

„M-a întrebat unde e taticul ei. I-am spus că tăţi este plecat în străinătate, să lucreze. De fapt, Eliza ştie că are mai multe rude, inclusiv bunici în afară. Dar o să-i spun, la un moment dat, adevărul, pentru că ea oricum va afla. I-am spus că mai târziu, când o să mai crească, o să discut cu ea şi o să-i povestesc totul”,a mărturisit Adriana Iliescu.

Eliza nu îşi va cunoaşte însă tatăl. Adevărul este că, în cazul fertilizărilor in vitro, donatorii sunt anonimi.Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg