Fiica Andreei Marin a strălucit din nou pe podium, în prezentările mai multor designeri

28 aprilie, 2024

Violeta Bănică a trăit, alături de mama sa, o seară magnifică, în care a fost pusă în valoare de creatorii de modă români mai mult ca oricând.

Mamă și fiică, într-un duet senzațional la gala „Nu există nu se poate”.
Mamă și fiică, într-un duet senzațional la gala „Nu există nu se poate”.

Nu a fost doar marea seară a Andreei Marin, care a găzduit un fabulos eveniment dedicat elitelor României, ci și seara Violetei Bănică, frumoasa ei fiică de 16 ani, care a apărut în lumina reflectoarelor mai feminină și mai sigură pe ea decât oricând.

Miercuri seară, când toată crema societății românești s-a reunit la Palatul Parlamentului la gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin prin fundația sa, Prețuiește Viața, și pusă în scenă cu ajutorul lui Alin Gălățescu, câțiva designeri vestimentari autohtoni au prezentat câteva ținute inspirate - amintind și despre demersurile fashion susținute ale lui Alin Gălățescu, proiectele Avanpremiere și Soirées de la Mode, pentru care a fost și premiat de gazda serii.

În cadrul prezentărilor de modă, semnate de designerii români M. Marquise by Andreea Mărcuță, Amalin by Andreea Raicu, Trends by Adina Buzatu, Mădălina Diaconu (Kultho), Antonia Nae și Cera Mihăilescu, Violeta Bănică a fost invitată să fie manechin, urcând pe catwalk alături de modele profesioniste, dar și de alte persoane cunoscute din showbiz, sport și artă, precum Bianca Brad, Monica Bîrlǎdeanu, Geanina Ilieş, Giulia Nahmany, Andreea Bǎlan, Dana Sota, Diana Bart, Olimpia Melinte, Monica Davidescu, Adina Postelnicu, Diana Bulimar, Roxana Ciuhulescu, Andreea Remetan, Edward Sanda, Cosmin Natanticu, Vlad Zamfirescu ori George Baltǎ

Ca guest star, fiica Andreei Marin a îmbrăcat două costume cu pantaloni și un compleu format din pantaloni de seară neagri strălucitori și cămașă cu un umăr căzut, care i-a dezvăluit feminitatea și apetența pentru catwalk, moștenind nu doar frumoasele trăsături ale mamei sale, ci și grația acesteia. Și cum altfel s-ar fi completat mai frumos în marea seară a galei „Nu există nu se poate”, decât urcând pe scenă, ca mamă și fiică, susținându-se și potețându-se reciproc?

FOTO: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg
Dominic West în rolul Regelui Chales, The Crown, Profimedia jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
Tommy Hilfiger și Dee Ocleppo Hilfiger, GettyImages (5) jpg
Shakira, GettyImages (4) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG