Fiica cea mare a Lisei Marie Presley a devenit mamă în secret. Bomba a fost dezvăluită la înmormântare

23 ianuarie, 2023
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg

Riley Keough și soțul său, Ben Smith-Petersen, au devenit părinții unei fetițe. Informația nu a fost publică până acum.

Ben Smith-Petersen a făcut dezvăluirea duminică, chiar la înmormântarea Lisei Marie Presley de la Graceland. El a citit public, vădit emoționat, o scrisoare din partea lui Riley Keough, fiica cea mare a Lisei Marie Presley.

Ben Smith Petersen jpg

”Mulțumesc că mi-ai arătat că în lumea asta, dragostea e singurul lucru care contează. Sper să-mi iubesc fiica așa cum tu m-ai iubit pe mine, așa cum l-ai iubit pe fratele nostru, cum ți-ai iubit gemenele.”, începe scrisoarea pe care Ben Smith-Petersen a citit-o printre noduri de emoție.

”Îți mulțumesc că mi-ai dăruit tăria, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, latura sălbatică, tenacitatea. Eu sunt produsul inimii tale. Surorile mele sunt produsul inimii tale, fratele meu este produsul inimii tale.”

Potrivit PageSix, Ben Smith-Petersen, care s-a căsătorit cu Riley Keough în 2015, nu a oferit alte detalii despre noua venită în familia Presley. Nici când s-a născut, nici măcar numele ei.

Micuța este nepoata Lisei Marie Presley, care a murit neașteptat la doar 54 de ani, la doar două zile după ce a participat la ceremonia Globurile de Aur.

Acum, oficial, Riley Keough este mămică. Din păcate, micuța nu va avea parte de ”magia” bunicii sale, atât de apreciată de o lume întreagă. Mai mult, gemenele Lisei Marie au rămas fără mamă la doar 14 ani.

Familia Presley este o familie greu încercată pe partea emoțională, iar vestea unui nou bebeluș aduce speranță, atunci când este cea mai mare nevoie de ea.

Riley Keough a stat în primul rând la ceremonia de înmormântare și a ascultat cu emoție cuvintele soțului său și ale bunicii sale, Priscilla Presley.

În scrisoarea lui Riley se mai arată: ”Am amintiri frumoase din copilărie, cum îmi făceai baie, mă plimbai cu mașina și ascultam Aretha Franklin, mergeam după școală să mâncăm înghețată în Florida... Îmi amintesc cum ne cântai mie și fratelui meu cântece de leagăn și cum stăteai lângă noi până adormeam... Îmi amintesc cum era să fiu iubită de mama cea mai iubitoare. Cât de în siguranță mă simțeam în brațele tale, atunci când eram mică, dar și în canapea, acum două săptămâni.”

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}