Fiica cea mare a lui Billy Bob Thornton, condamnată pentru crimă

8 octombrie, 2011

Amanda Brumfield, în vârstă de 32 de ani, fiica cea mare a actorului Billy Bob Thornton, a fost condamnată de un tribunal din Florida la 20 de ani de închisoare, după ce a fost găsită

Amanda Brumfield, în vârstă de 32 de ani, fiica cea mare a actorului Billy Bob Thornton, a fost condamnată de un tribunal din Florida la 20 de ani de închisoare, după ce a fost găsită vinovată de moartea unei fetiţe în vârstă de un an, aflată sub supravegherea ei, în 2008.

Fetiţa, Olivia Madison Garcia, a murit în octombrie 2008, în timp ce se afla în grija bonei sale, Amanda Brumfield. Aceasta a negat acuzaţia de omucidere, susţinând că micuţa s-a lovit la cap după ce a căzut dintr-un pătuţ pentru copii, iar moartea ei a fost un simplu accident.

Deşi Amanda Brumfield a fost achitată de acuzaţiile de crimă şi abuz asupra unui minor, procurorii americani au spus că este imposibil ca o astfel de cădere (dintr-un pătuţ pentru copii, n.r.) să provoace o fractură de nouă centimetri la baza craniului şi o hemoragie cerebrală.

Amanda Brumfield este fiica cea mare a actorului Billy Bob Thornton, provenind din prima lui căsătorie, cu Melissa Parish. Thorntonnu are relaţii apropiate cu Amanda. Billy Bob Thornton a fost căsătorit de cinci ori şi are patru copii cu trei femei diferite.Recente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg