Fiica cea mare a lui Boris Becker este un manechin promiţător

12 septembrie, 2017
4 boris si fiica jpg jpeg

Despre viaţa de familie a fostului campion la tenis ştim puţine lucruri spre deloc. Aflat la a doua căsătorie şi tatăl a patru copii, neamţul de 49 de ani a avut, în tinereţe, partea lui de aventuri care s-au lăsat cu urmări. Copii din flori, mai exact.

Noroc că aceşti copii au fost, până la urmă, recunoscuţi de fostul tenisman.

Anna Ermakova şi mama sa, Angela

Este cazul fiicei sale celei mari, Anna Ermakova, în vârstă de 17 ani, care a fost concepută în cel mai straniu loc. Un restaurant londonez, acolo unde Boris a ieşit la băut după ce a pierdut un meci de tenis în cadrul turneului de la Wimbledon şi a întâlnit-o pe rusoaica Angela Ermakova, cu care a făcut sex în incinta localului. Aventura a avut loc în 1999, iar Boris a recunoscut paternitatea copilului doi ani mai târziu.

E bine, anii au trecut, Anna a moştenit ce-i mai bun de la ambii ei părinţi (tatăl blond şi mama de culoare) şi promite să-şi construiască o carieră în lumea modei. Cel mai recent, fiica adolescentă a lui Becker a postat pe social media o poză dintr-un shooting recent, în care aceasta poartă o rochie couture semnată de Michel Mayer.

image image image

La rândul său, tatăl Boris s-a declarat foarte mândru de fructul aventurii sale de-o noapte, mărturisind recent: "Fiica mea, Anna, este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viaţă. Sunt foarte mândru de ea."

Pe lângă Anna, germanul mai are trei fii, pe Elias, Noah şi Amadeus, proveniţi din cele două mariaje ale sale, cu Barbara Becker şi cu Lily Becker, soţia lui actuală.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg