Fiica Claudiei Schiffer, copia la indigo a celebrului top model. Clementine este superbă la 18 ani

3 noiembrie, 2023

Top modelele din generația de aur au fiice și acestea seamănă izbitor cu ele. Este și cazul splendidei Claudia Schiffer, a cărei fiică a devenit majoră și care este leită mama sa.

Claudia Schiffer, Getty (2) jpg

Blonda supremă a modeling-ului internațional are cu ce se mândri. Fiica Clementine Vaughn îi seamănă izbitor.

Nu știm cum au reușit aceste frumuseți, dar au fiice venite parcă pe lume să ne reamintească de ele. Este și cazul lui Cindy Crawford sau al lui Heidi Klum.

Fiica de 18 ani a Claudiei Schiffer semănă din ce în ce mai mult cu mama ei, pe măsură ce înaintează în vârstă. Clementine Vaughn a distribuit diverse fotografii pe Instagram, unde o vedem arătând uimitor și confortabil în fața camerei. Ultima ei postare o arată într-o ținută îndrăzneață, zâmbind relaxată la cameră.

Ba mai mult, din postările sale deducem că Clementine Vaughn are latura senzuală mult mai dezvoltată decât a mamei sale, care a tratat mereu meseria de model cu foarte multă decență și seriozitate. Claudiei Schiffer părea sobră chiar și când defila în bikini.

Nu este cazul fiicei sale majore, care adoră să se joace senzual în fața camerelor.

Fotografia a fost distribuită pe Instagram și o arată pe Clementine Vaughn întinsă ca o bacantă pe o parte, în timp ce privește languros la aparatul de fotografiat și zâmbește. Are o rochie neagră sexy, cu motive de corset în zona bustului, lăsând la vedere un decupaj incitant. De asemenea, fusta neagră este și ea despicată și senzuală. Poartă sandale aurii și părul desfăcut și răvășit în mod sexy. ”Poziția Venus pudică”, a notat tânăra în dreptul imaginilor postate, făcând referire la majoritatea figurilor lui Venus din arta clasică.

Claudia Schiffer este unul dintre cele mai mari modele ale epocii sale, o emblemă a anilor ’90. Ea este căsătorită cu regizorul de film Matthew Vaughn, cei doi având o viață foarte privată, rareori fiind prezentați în lumina reflectoarelor. Sunt stabiliți în Anglia și au împreună trei copii: Clementine, Cosima și Caspar.

Claudia Schiffer se menține spectaculos la 53 de ani. Diva n-a recunoscut niciodată că ar avea vreo intervenție estetică mai invazivă, ea a declarat sus şi tare că îşi acceptă vârsta şi că nu încearcă să arate sau să se simtă mai tânără, chiar dacă unii o suspectează de ceva facelift.

Întrebată cum reuşeşte să-şi menţină chipul atât de fresh, în ciuda vârstei, nemţoaica spune că datorează totul genelor bune şi masajului facial la care recurge zilnic.

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg
Prințesa Diana The Crown foto Netflix jpg
Paris Hilton și fiul ei Phoenix foto Instagram jpg
Jennifer Lopez, Profimedia jpg
banner rona hartner png
rona hartner
brad pitt jpg