Fiica Danei Săvuică a implinit 21 de ani

12 decembrie, 2014
10849870 10152461554621615 3874510287484913511 n jpeg

Julie Stanciu e, de-acum, majoră şi la americani, cum s-ar spune. În fapt, fiica fostului manechin este mai atrasă de Marea Britanie, decât de Statele Unite şi a dat studiile din străinătate pe cele din ţară.

Julie Stanciu e, de-acum, majoră şi la americani, cum s-ar spune. În fapt, fiica fostului manechin este mai atrasă de Marea Britanie, decât de Statele Unite şi a dat studiile din străinătate pe cele din ţară.

După o perioadă “de probă” de patru luni la o universitate britanică din Birmingham, Julie Stanciu a renunţat la bursa de studii de 800 de euro pentru cazare şi transport şi a revenit în ţară, unde-şi continuă studiile la Universitatea Bucureşti, la Facultatea de Ştiinţe Politice.

image

„Julie a fost trimisă acolo de Universitatea Bucureşti, a cărei studentă e la Ştiinţe Politice. A intrat pe singurul loc cu bursă, dar nu mai vrea să rămână acolo. S-a convins că învăţământul nostru universitar e net superior celui din Marea Britanie. Se mai adaugă şi dorul de prieteni, părinţi, chiar şi clima… Ea îşi doreşte să ajungă diplomat, ca bunicul ei. Tatăl meu, George Săvuică, a fost ambasador al României în Sri Lanka, Malaezia, Filipine, Indonezia, Pakistan, Cipru, Finlanda", spunea mama ei, Dana Săvuică, în urmă cu un an.

image

Între timp, Julie a vrut să devină şi independentă financiar, aşa că s-a angajat şi are propriul salariu.

Citeşte şi:

VIP-uri în familie: Trei generaţii

FOTO Dana Săvuică a slăbit. Arată ca acum 20 de ani

„Fiica mea este aproape pe picioarele ei. Este studentă în ultimul an la Universitate, la stat, în vară va avea examenul de licenţă şi, în ciuda acestor lucruri, are un loc de muncă şi îşi câştigă singură bănuţii. Lucrează part time la o platformă online, unde este traducător şi este foarte mulţumită de job-ul ei. După ce îşi va finaliza studiile, va avea un loc de muncă full time. Nu-mi fac griji în privinţa asta, Julie este o tipa bătăioasă şi îi place independenţa financiară”, a spus recent Dana, pentru kfetele.ro.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg