Fiica de patru ani poartă cercel în buze! Kim K i l-a dăruit!

28 februarie, 2017
penelope png

În caz că vă întrebaţi ce se mai întâmplă prin familia Kardashian, aflaţi că totul e la fel ca-ntotdeauna. Adică, Kim şi surorile sale se consideră în continuare mari staruri, iar odraslele lor au parte de aceleaşi daruri extravagante, chiar dacă sunt doar... nişte copii!

Penelope poartă cercei în buză, iar mama sa o ”laudă” pe internet.

Cea mai recentă fotografie postată de Kourtney Kardashian i-a revoltat pe internauţi. Acesta a împărtăşit cu cei strânşi pe contul ei de Instagram o imagine în care fiica sa, Penelope, în vârstă de doar patru ani, apare purtând un cercel în buză, în timp ce doarme.

”Duminica noastră de Oscar. Da, acela este un cercel în buză. Mulţumesc, Kim Kardashian”, a fost mesajul postat de Kourtney în dreptul acelei fotografii, dezăluind că sora sa i-a dat acest cercel fiicei sale.

Kim e cea care i l-a dăruit

Şi chiar dacă e vorba de un cercel care, pur şi simplu, se ataşează, fanii nu s-au putut abţine să nu-i reproşeze starletei că a permis ca fiica sa să poarte aşa ceva. ”I-ai luat fetei tale un cercel de pus în buză? Premiul pentru cel mai bun părinte al anului merge la...”, ”Sunt complet împotriva acestei idei. Cu ce o ajută pe copila de patru ani acel cercel?”, ”Nu m-aş fi gândit că ţi-ai lăsa vreodată copiii să poarte aşa ceva”, sunt doar câteva dintre părerile revoltate din mediul online.

Papuci de blană, la patru ani!

De altfel, nu e prima oară când Kourtney îi face pe plac fetiţei sale de patru ani atunci când aceasta îşi exprimă astfel de dorinţe. Zilele trecute, pe contul ei de Instagram, Kourtney a postat o imagine în care Penelope apare purtând o pereche de încălţări cu blană, asemenea celor pe care i-a purtat Rihanna, dar şi alte vedete.

foto: Instagram, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}