Fiica lui Adam Levine este adorabilă. Iat-o la inaugurarea stelei tatălui său!

13 februarie, 2017
adam levine 2 png png

Ea este cea mai mare fană a lui tati! Adam Levine a primit vineri steaua lui pe Walk of Fame şi toată familia i-a fost alături pentru a sărbători. Behati Prinsloo a pregătit-o pe fiica sa şi a lui Adam Levine, Dusty Rose, pentru unul dintre momentele importante din cariera tatălui său, iar momentul a fost cu atât mai drăguţ cu cât aceasta a fost prima apariţie în public a micuţei de 4 luni, chiar pe covorul roşu.

Desigur, suntem foarte mandri de solistul de la Maroon 5, dar cam toate privirile au fost furate de cea mai mică participantă la eveniment, Dusty Rose, fiica cântăreţului, care este o dulceaţă de copil. Purtată în braţe, micuţa a îmbrăcat hainuţe foarte chic. Căciuliţa cu blană s-a asortat cu haina mamei sale, iar cardiganul negru cu model , pantalonaşii şi botoşeii albi ne arată că este un fashion icon în devenire.

image

Adam a fost prezentabil într-o ţinută all-black, în timp ce soţia sa, modelul Behanti, arată uimitor la doar 4 luni de la naştere. Ea a purtat o salopetă neagră, sandale stiletto cu barete şi o blăniţă roz pal la evenimentul din Los Angeles. La toate acestea a asortat un colier de tip chocker foarte la modă şi, accesoriul cel mai de preţ, copilul.

Nu este de mirare că tot mai multe celebrităţi aleg să îşi prezinte familia la evenimentul de inaugurare a stelei lor de pe Aleea Celebrităţii. Un asemenea eveniment merită sărbătorit în familie. "Am o fiică, am cea mai frumoasă soţie din lume ", a spus Levine, 37 ani." Sunt unul dintre cei mai norocosi oameni şi asta nu are nimic de-a face cu mine, ci are de-a face cu oamenii care mă iubesc cel mai mult. Aşa că le mulţumesc tuturor acelor oameni. ", a spus artistul.

Foto: Hepta, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg