Fiica lui Ben Affleck a bifat prima sa apariție mondenă la dineul de stat de la Casa Albă

4 decembrie, 2022

Violet, fiica actorului și a fostei lui soții, Jennifer Garner, a fost revelația seratei organizate de soții Biden.

Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg

E timpul ca fiica cea mare a lui Ben Affleck, Violet, să iasă în lume. La cei 17 ani ai săi, adolescenta a impresionat cu look-ul său elegant afișat la dineul de stat de la Casa Albă, unde a însoțit-o pe mama sa, Jennifer Garner (50).

Mamă și fiică, ambele îmbrăcate în outfituri negre, au stârnit aplauzele celor din jur, Jennifer Garner fiind foarte mândră că fiica ei s-a transformat într-o tânără atât de cochetă. Căci, dacă până acum o vedeam îmbrăcată doar în ținute sport, surprinsă de paparazzi la shopping sau prin parc cu mama sa și cu ceilalți doi frați ai săi mai mici, Seraphina(13) și Samuel (10), acum Violet a îmbrăcat o rochie de gală, pe măsura evenimentului găzduit de președintele Statelor Unite, dar suficient de modernă pentru vârsta ei.

Dacă Jennifer Garner a purtat o rochie lungă Ralph Lauren, cu accente de paiete, accesorizată cu pantofi cu platformă, Violet a străluciit într-o rochie Carolina Herrera, cu decolteu în formă de inimă. La fel ca mama ei, a avut o poșetă neagră, dar a rupt acel all-black cu o pereche de pantofi roșii cu vârf ascuțit.

Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   profimedia 0741702911 jpg

Violet Affleck și Jennifer Garner s-au numărat printre cei aproximativ 400 de invitați care au participat la primul dineu de stat oferit de Joe Biden de la învestirea sa ca preşedinte. Pe lângă cuplul prezidenţial francez, Brigitte şi Emmanuel Macron, sosit în vizită de stat în America, printre ceilalți participanți notabili ai seratei s-au numărat Julia Louis-Dreyfus, Anna Wintour, John Legend și soția sa, Chrissy Teigen, care este însărcinată din nou, Stephen Colbert și soția sa, Evelyn McGee-Colbert și alții.

Aceasta este prima ieșire de gala a lui Violet, cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Jennifer Garner și ai lui Ben Affleck. Cei doi s-au despărțit în 2015 și au divorțat legal în 2018, după 10 ani de mariaj.

FOTO: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG
massif jpg
xpertbeauty lac de unghii profesional jpg
cursuri functionari curs social media marketing jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg