Fiica lui Brigitte Macron vorbeşte pentru prima dată despre idila dintre mama sa şi Emmanuel Macron

15 iunie, 2018
Brigitte Trogneux And Daughter At Emmanuel Macron's Rally   Lille jpeg

”Dacă ar fi să zic cum arată iubirea adevărată, aş spune să vă uitaţi la cea a mamei mele cu Emmanuel. Când sunt împreună, lumea e ca şi cum n-ar exista”, a declarat Tiphaine Auziere (34), cea mai mică fiică a lui Brigitte Macron, în cadrul unui documentar televizat, făcut public, zilele acestea, la un an de când Emmanuel Macron şi soţia sa s-au instalat la Elysee.

Fiica lui Brigitte a vorbit despre idila mamei sale cu preşedintele francez

Fiica lui Brigitte Macron a vorbit pentru prima dată public despre idila mamei sale cu Emmanuel Macron. Cum a început, cine şi ce au simţit, dar şi cum iubirea lor a depăşit toate obstacolele. Sinceră, Tiphaine a mărturisit că ştia de idila mamei sale cu Emmanuel de când acesta îi era încă elev lui Brigitte. ”Erau foarte îndrăgostiţi, iar lucrurile erau mai mult decât evidente între ei”, a dezvăluit Tiphaine, care la momentul în care idila se năştea avea doar 9 ani.

Tiphaine a dezvăluit şi că prima oară când a auzit de Emmanuel s-a întâmplat când sora sa mai mare, Laurence, a venit acasă şi a spus că e un elev extrem de silitor la ea în clasă, Emmanuel fiind coleg cu fiica mai mare a lui Brigitte. ”Mami, este un băieţel la noi în clasă care ştie totul despre tot”, şi-a amintit Tiphaine că a spus Laurence la acea vreme.

Brigitte Trogneux şi fiica ei mai mică, Tiphaine Auziere

Tiphaine Auziere şi soţul ei, Antoine Choteau

Tot Tiphaine a mărturisit şi că părinţii lui Emmanuel i-au interzis lui Brigitte să aibă o relaţie cu fiul lor până nu împlineşte 18 ani. ”Nu vă pot promite nimic”, ar fi spus, la acea vreme, profesoara Brigitte. Tot pe atunci, soţul ei, tatăl copiilor ei, Andre-Louis Auziere a părăsit reşedinţa familiei şi s-a mutat în Lille, după ce a aflat că soţia sa are o aventură cu un coleg de clasă de-al fiicei lor.

Restul poveştii o ştim cu toţii. Emmanuel a terminat şcoala la Paris, iar perechea a ţinut legătura timp de 13 ani. În 2007, s-au căsătorit, iar Brigitte a devenit doamna Macron. ”Brigitte Macron:  A french Novel” rememorează toate momentele importante din povestea de drgoste a lui Brigite şi-a lui Macron.Recente pe Ok! Magazine

Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg
FotoJet Lidl jpg
Joe Biden s a retras   Casa Albă  (1) jpg
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea la nunta de lemn la 5 ani de la casatorie (6) jpeg
Neveste disperate profimedia 0137124947 jpg
Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg