Fiica lui Cindy Crawford a făcut furori pe podium la Săptămâna Modei de la Paris

25 ianuarie, 2018
Chanel : Runway   Paris Fashion Week   Haute Couture Spring Summer 2018 jpeg

Mama ei este una dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, iar aşchia nu sare departe de trunchi. Dacă Cindy Crawford a cucerit publicul cu trupul său tras prin inel, chipul fotogenic şi profesionalismul de care a dat dovadă, ei bine, fiica ei Kaia o moşteneşte întru totul.

A defilat pentru Chanel.

La cei 16 ani ai săi, Kaia şi-a conturat deja o carieră promiţătoare în lumea modei, defilând încă de la 13-14 ani pentru case de modă celebre. Îi seamănă leit mamei sale şi chiar dacă asta şi faptul că are părinţi cunoscuţi au ajutat-o să evolueze rapid, nu vrea să-şi clădească o carieră bazată pe nepotisme. Fiica lui Cindy şi a afaceristului Rande Gerber este încurajată de părinţi să-şi facă un nume pe cont propriu.

A purtat o voaletă şi rochie cu pene.

Nu este surprinzător faptul că adolescenta de 16 ani a fost aleasă să urce pe podiumul de la Săptămâna Modei de la Paris pentru show-urile a două branduri de lux. Este vorba de lansarea noilor colecţii Chanel şi Valentino. Modelul a demonstrat profesionalism în timp ce a defilat îmbrăcată în nişte creaţii destul de incomode. Pentru prezentarea Chanel a îmbrăcat o rochie oversize brodată cu pietre şi pene roz pal, completată de o pereche de botine din acelaşi material strălucitor, iar piesa de rezitenţă a fost o voaletă cu ştrasuri şi flori. Kaia a arătat superb în acest outfit, însă cel purtat la show-ul Valentino a fost spectaculos şi mult mai colorat.

A defilat şi pentru Valentino.

O nouă defilare, o creaţie mult mai extravagantă, de data aceasta fucsia. Tânăra a purtat o rochie overzise cu volane, un model stil capă, iar accesoriu de pe cap a fost cel care a impresionat. Kaia a defilat cu o pălărie imensă cu pene, una care semăna mai degrabă cu un candelabru. Cu toate acestea, s-a descurcat de minune pe podium, demonstrând încă o dată că are stofă de model şi că nu este promovată doar pentru faptul că are o familie care este în vizorul presei internaţionale.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg