Fiica lui Heather Locklear: decizie neaşteptată după ce mama ei a fost arestată

2 martie, 2018
Ava in Hawaii 2 jpeg

Arestul mamei sale de acum câteva zile a dezamăgit-o profund pe Ava Sambora

Ava a postat imagini pe contul ei de socializare din Hawaii

image

Heather a fost arestată, după ce şi-a bătut iubitul

După ce Heather Locklear a fost arestată, Ava Sambora a plecat într-o vacanţă în Hawaii, împreună cu tatăl ei, Richie Sambora (58), fostul rocker de la Bon Jovi. Tatăl şi fiica sunt  foarte apropiaţi, potrivit surselor apropiate familiei. De altfel, Ava petrece în total mai mult timp cu Richie, decât cu Heather. Iar acum cu siguranţă se apropie şi mai mult, din cauza perioadei de criză prin care trece Heather - şi care o face pe Ava să se simtă foarte ruşinată. Dar şi tristă şi extrem de îngrijorată în legătură cu starea mamei sale. Richie s-a arătat foarte preocupat de impactul negativ pe care îl poate avea arestul lui Heather asupra Avei şi ştie că e o perioadă foarte vulnerabilă acum pentru fiica lui în vârstă de 20 de ani, studentă la Loyola Marymount University, din Los Angeles. "Călătoria asta nu se putea să aibă un timing mai bun. Plănuiseră oricum împreună să meargă în Hawaii, dar după ce Heather a fost arestată, plecarea s-a simţit cumva obligatorie", comentează aceleaşi surse.

image image

Richie Sambora, alături de fiica lui

În vârstă de 56 de ani, Heather are grave probleme cu gestionarea furiei şi cu consumul de alcool, duminică noaptea fiind ridicată de poliţie din casa eo din Thousand Oaks, California. A fost acuzată de violenţă domestică după ce s-a bătut cu iubitul său şi l-a muşcat de nas într-un atac de furie, pe fondul consumului de alcool, după care a atacat trei poliţişti care veniseră să clarifice situaţia.

Interesant este, însă, că Richie a reuşit să menţină cumva echlibrul situaţiei, sărind în ajutorul fiicei sale. Deşi, el însuşi a avut probleme cu alcoolul şi drogurile, probleme care au şi dus la ruptura lui de Jon Bon Jovi - pentru că abuzul de băutură şi stupefiante l-a făcut să absenteze de la câteva concerte, ajungând la mari conflicte cu Jon Bon Jovi şi părăsind trupa în 2013. Ava avea pe atunci 15 ani. Altfel spus, o adolescenţă destul de dificilă pentru ea - ambii părinţi confruntându-se cu probleme de acelaşi gen... Heather şi Sambora s-au căsătorit pe 17 decembrie 1994, Ava venind pe lume trei ani mai târziu. În 2006, Heather a depus, însă, actele de divorţ, citând diferenţe ireconciliabile, iar divorţul lor a fost finalizat în 2007.

Heather şi Richie, în anul 2005

Foto: Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg