Fiica lui Heidi Klum l-a însoțit pe Seal pe covorul roșu. Leni îl adoră pe fostul soț al mamei sale

19 ianuarie, 2023
Leni Klum și Seal, Profimedia (4) jpg

Leni Klum este foarte fericită alături de tatăl său vitreg, artistul Seal. Cei doi se înțeleg minunat și au profitat de încă o ocazie pentru a se afișa împreună.

Leni Klum este o tânără splendidă, care îi calcă pe urme mamei sale, celebrul model german Heidi Klum. Și ori de câte ori are ocazia, se vede cu tatăl său vitreg, artistul Seal.

Tânăra este fiica biologică a omului de afaceri italian Flavio Briatore, pe care Seal a adoptat-o după ce s-a căsătorit cu Heidi Klum, în 2005. Cuplul are împreună trei copii biologici, Henry, de 16 ani, Johan, în vârstă de 14 ani şi Lou, în vârstă de 12 ani.

Seal şi Klum au divorţat în 2012, iar modelul german s-a recăsătorit în 2018 cu rocker-ul german Tom Kaulitz, în vârstă de 32 de ani, într-o ceremonie secretă.

Miercuri seara, Seal a fost însoțit de superba sa fiică vitregă la premiera din Los Angeles a filmului ”Shotgun Wedding”, în care joacă Jennifer Lopez.

Leni Klum este, la rândul său, model și a împlinit 18 ani. Artistul Seal are 59 de ani și este câștigător a patru premii Grammy. Între cei doi există o frumoasă relație tată – fiică, chiar dacă nu este copilul său biologic.

Leni Klum avea 5 ani în 2009, când procesul de adopție s-a finalizat. Seal s-a însurat cu Heidi Klum în 2005. Mariajul lor nu a rezistat decât 7 ani, dar divorțul nu s-a finalizat până în 2014.

În ciuda faptului că nu s-a mai înțeles cu Heidi Klum, Seal a rămas în relații foarte bune cu fiica adoptivă, Leni. Și folosesc fiecare ocazie pe care o au pentru a petrece împreună timp de calitate, însă aparițiile lor publice împreună sunt rare.

Și de data aceasta s-au asortat, iar împreună au fost amândoi foarte zâmbitori în fața camerelor.

Adolescenta de 18 ani a îmbrăcat o ținută foarte îndrăzneață, o rochie mini neagră cu umerii dezgoliți, un clutch negru și pantofi negri cu toc și decupați în spate. Cu un aer de femeie senzuală, Leni Klum a vrăjit asistența cu look-ul diafan, buzele și unghiile roșii.

Leni Klum a abordat și o nouă coafură, s-a tuns bob lung.

Peste Seal anii par că nu au trecut, artistul de 59 de ani arată foarte fresh și a avut o ținută foarte modernă, în ton cu fiica sa: pantaloni negri, tricou alb asimetric, geacă neagră și pantofi tip saboți din piele albă.

Seal și Leni Klum au pășit prima dată la un eveniment de covorul roșu în 2021, iar artistul a dezvăluit ET că acela a fost ”unul dintre momentele în care s-a simțit cel mai mândru din toată viața sa.”

Cântărețul a declarat că are o legătură minunată cu Leni Klum, care s-a dezvoltat încă de când fata era în burta mamei sale. Tatăl biologic Flavio Briatore nu a dorit să se implice în viața fiicei sale și și-a dat acordul ca Seal să o adopte, dacă dorește.

Leni a devenit model Dior și are o comunitate de fani pe Instagram din ce în ce mai mare.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}