Fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei, admisă la facultatea unde au studiat Prințul William și soția Kate

7 iunie, 2024

Motive de mare bucurie pentru Amalia Năstase, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase. Fiica lor Emma a muncit mult și acum culege roadele: va studia peste hotare, la o universitate de prestigiu. Tânăra va studia în Scoția.

FotoJet Năstase jpg

Ilie Năstase are cu ce se mândri! Chiar dacă a divorțat de Amalia Năstase în urmă cu 14 ani, cei doi au rămas în relații bune de dragul celor două fete: Alessia și Emma. Prima dintre ele studiază la Paris, în timp ce mezina tocmai ce a fost admisă la o universitate de prestigiu din Europa.

Performanța nu a fost deloc ușoară, căci tânăra a fost nevoită să dea 19 examene!

Ea a studiat în România la o școală prestigioasă, cu predare în engleză, școală care urmează curricula britanică.

Cumva, este un parcurs așteptat, că majoritatea copiilor români care studiază la școli cu predare în limba engleză se pregătesc pentru facultatea peste hotare, încă din clasa a noua își trasează preferințele în ceea ce privește disciplinele de studiu.

Emma Năstase este iată o adolescentă foarte conștiincioasă, superbă, care își bucură părinții cu reușita ei.

Emma Năstase PNG

Emma a susținut nu mai puțin de 19 examene pentru a intra la Universitatea St. Andrews din Scoția, instituție la care au studiat și prințul William și soția sa, Kate Middleton.

„Emma a terminat, în sfârșit, examenele de Bacalaureat. A avut de susținut 19 examene și a și 'graduat' liceul, adică l-a terminat. A avut petrecerea și ceremonia. E foarte mult de învățat, mai ales în ultimii ani, în anii de liceu și Bacalaureatul acesta, să dai 19 examene, este greu”, a declarat Amalia Năstase, pentru Revista VIVA!.

Ce va studia Emma Năstase în Scoția

Universitatea St. Andrews din Scoția are o însemnătate aparte pentru William și Kate, deoarece este locul în care cei doi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit. Prințul de William a studiat Geografia, în timp ce prințesa de Wales are diplomă în Istoria Artelor.

„Emma a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și Prințul Wiliam. Va face antropologie, sociologie și economie”, a adăugat Amalia Năstase, potrivit sursei citate mai sus.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg