Fiica lui Ion Dichiseanu divorţează

23 octombrie, 2014
ae  9710 jpeg

Deşi părea că Ioana şi Luis sunt suflete pereche, cei doi au decis să se despartă după şase ani de căsnicie. De vină par să fie influenţele exterioare, cărora cei doi soţi nu le-au mai putut face faţă.

Deşi părea că Ioana şi Luis sunt suflete pereche, cei doi au decis să se despartă după şase ani de căsnicie. De vină par să fie influenţele exterioare, cărora cei doi soţi nu le-au mai putut face faţă.

În vara anului 2008 păreau cei mai fericiţi miri. Acum, însă, după 6 ani de mariaj, Ioana Dichiseanu şi soţul ei, grecul Ilias Makou, zis şi Luis, au decis s-o ia pe drumuri separate. E vorba despre un civilizat, discret, la notar, care se va finaliza luna viitoare.

image

Motivul nu-l constituie vreo infidelitate, ci neînţelegerile apărute în urma intervenţiei unor persoane între ei – lucruri despre care cei doi foşti soţi nu vor să discute.

image

„Da, este adevărat că am divorţat. Am depus actele de divorţ şi în luna noiembrie se vor finaliza. Am rămas în relaţii bune şi civilizate. A fost de comun acord. Din moment ce iei o astfel de decizie o iei gândită şi cântărită, nu de pe o zi pe alta. Nu este vorba nici de infidelitate, nici de violenţă, au fost alte motive. Cred că nu a fost să fie, nu mi-am dorit eu şi nu şi-a dorit nici el copii. Nu a fost vorba nici de violenţă domestică. Motivele sunt ştiute doar de noi. El va pleca din nou în Grecia“, au fost singurele declaraţii ale Ioanei Dichiseanu.

Iar, pe pagina sa de Facebook, tânăra a postat mesajul: „The best is yet to come“ („Ce-i mai bun de-abia acum va veni“).

image

Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg