Fiica lui Kurt Cobain a recunoscut relaţia cu fiul lui Tony Hawk

14 februarie, 2022
4 frances jpg jpeg

Frances Bean Cobain, fiica lui Courtney Love şi a regretatului Kurt Cobain, confirmă relaţia cu Riley Hawk, fiul lui Tony Hawk.

Vedeta de 29 de ani a postat o fotografie de vacanţă cu Riley, în vârstă de 29 de ani, într-o galerie de fotografii pe care a distribuit-o pe Instagram, asta în timp ce reflecta la timpul petrecut departe de reţelele de socializare.  „Mi-am luat o pauză de un an de la pe Instagram, un lucru excepţional de bun pentru sănătatea mea mentală, emoţională şi spirituală”, a mărturisit  ea. „2021 mi-a adus mai mult decât am avut vreodată, iar pentru asta sunt profund recunoscătore”.

„Am vrut să împărtăşesc câteva momente care au fost surprinse anul trecut şi care mi-au adus o mare bucurie”, a adăugat ea. Pe lângă o fotografie cu Riley care ţine în braţe un căţeluş îmbrăcat cu haine de Moş Crăciun, Frances a postat şi alte poze cu semnificaţie.

Ea a inclus, de asemenea, un selfie, o fotografie a bunicii Wendy O'Connor - mama lui Cobain - şi fotografii cu câinii ei.

Frances a cerut divoţul de fostul soţ, Isaiah Silva, în 2016, după doi ani de căsătorie. Ceea ce a urmat a fost o luptă plină de dramă pentru una dintre celebrele chitare ale lui Cobain, care, în cele din urmă, i-a revenit lui Silva.  Ulterior a fost scoasă la licitaţie pentru 6, 01 milioane de dolari. 



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg