Fiica lui Kurt Cobain şi-a lui Courtney Love s-a măritat în secret, fără mama ei alături

28 septembrie, 2015
Premiere Of HBO Documentary Films' "Kurt Cobain: Montage Of Heck"   Arrivals jpeg

Singura fiică a regretatului muzician şi-a lui Courtney Love este de acum o femeie căsătorită, conform mai multor surse citate de presa internaţională. Mai mult, nunta pare să fi fost una fulger, căci nici mama lui Frances Bean nu ştia despre planurile fetei sale. Aşadar, bruneta de 23 de ani s-a căsătorit cu iubitul ei, Isaiah Silva, miercurea trecută, fără familie.

image

Sursele citate de E! News confirmă că Isaiah, care cântă în trupa rock the Eeeries, şi Frances au păstrat tradiţia părinţilor ei de-a avea o ceremonie nupţială secretă, foarte intimă – doar 15 invitaţi au fost prezenţi. Însă printre ei nu s-a numărat şi mama lui Frances, Courtney Love, ceea ce ridică suspiciuni privind relaţia dintre mamă şi fiică.

image

Una despre care Frances a mărturisit în trecut că a fost problematică. “Courtney îl adoră pe Isaiah, dar e supărată că Frances s-a măritat fără ştirea ei”, a spus una dintre surse. “A sunat-o după nuntă şi Courtney a înţeles de ce a făcut-o. Frances are nevoie de un bărbat în viaţa ei şi mereu a tânjit după stabilitate, pe care a găsit-o în Isaiah. Asta n-a creat probleme între ele. . ”. Şi oricum, soţia regretatului rocker al trupei Nirvana a ştiut cum să treacă peste faptul că nu a primit o invitaţie la nunta propriului copil. Cântăreaţa de 51 de ani a postat o fotografie sâmbătă cu ea şi modelul James Norley, cu comentariul: “Dacă credeaţi că îmi părea rău că nu am fost prezentă la evenimentele importante de săptămâna aceasta, mai gândiţi-vă o dată. Am fost cu James Norley!”

image

Acum, toată lumea se întreabă cine e, mai exact, proaspătul soţ al lui Frances, Isaiah Silva. Ei bine, pe lângă faptul că este solistul trupei rock The Eeries şi că seamănă izbitor cu tatăl ei, cei doi au o relaţie de 5 ani şi se iubesc foarte mult. “Îmi voi petrece restul vieţii iubindu-l pe cel mai bun prieten al meu, ceea ce înseamnă că sunt cea mai norocoasă femeie din lume”, scria Frances pe Facebook acum câţiva ani. Iată că s-a adeverit…

image

FOTO Twitter, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg