Fiica lui Lenny Kravitz, bolnavă de anorexie

1 aprilie, 2015
zoe 2 jpeg

Zoe Kravitz, care joacă în "Max Max: Fury Road", a mărturisit într-un interviu pentru revista Complex că adolescenţa trăită cu un tată atât de faimos nu e deloc uşoară, presiunea psihică provocându-i dereglări alimentare

Zoe Kravitz, care joacă în "Max Max: Fury Road", a mărturisit într-un interviu pentru revista Complex că adolescenţa trăită cu un tată atât de faimos nu e deloc uşoară, presiunea psihică provocându-i dereglări alimentare

Azi în vârstă de 26 de ani, Zoe spune că s-a luptat ani de zile şi cu anorexia, dar şi cu bulimia, pendulând grav între cele două, din dorinţa de-a atinge perfecţiunea în umbra unui tată al cărui nume este sinonim cu cuvinte precum "cool", "succes" şi "sex-simbol", "rockstar".

"Nu reuşeam să mă iubesc când aveam 16,17,18 ani", spune Zoe într-un interviu pentru revista Complex, pentru care a realizat şi un pictorial incendiar. "Formarea ca femeie atunci când eşti înconjurată de faimă şi vezi lumea aceea presupune multă presiune. Am fost constant înconjurată de oameni foarte frumoşi, unul dintre aceştia fiind chiar mama mea, Lisa Bonet. Mama e o femeie foarte frumoasă şi cred că, într-un fel, m-am simţit intimidată de asta... În plus, tata s-a întâlnit de-a lungul timpului cu multe supermodele", a mai declarat Zoe, care în 2013 ajunsese să cântărească 44 de kilograme.

Acela a fost semnalul de alarmă. "Mi se vedeau coastele. O luasem razna", povesteşte Kravitz, care în acel an a hotărât că trebuie să facă tot posibilul să-şi regăsească echilibrul, ceea ce a şi reuşit. "Nu ştiu cum am scăpat. Nu ştiu dacă a venit un spirit şi mi-a spus că trebuie să mă opresc..."

image

Totuşi, Zoe recunoaşte că, în ciuda acestor probleme, numele ei a ajutat-o să deschidă orice uşă şi să înceapă cariera de actriţă: "Mi-a fost foarte simplu să-mi iau un agent foarte bun atunci când m-am hotărât să joc în filme. Şi ştiu că nu eram cea mai talentată fată la 15 ani. Dar oamenii mi-au acordat atenţie fiindcă tata e faimos şi s-au gândit că ar putea face bani din asta..."

image

Foto: Complex Magazine, WENN



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg