Fiica lui Marius Ţeicu a învins leucemia

14 martie, 2017
Patricia Radulescu si Marius Teicu jpeg

Deşi medicii îi dădeau slabe şanse de vindecare, Patricia Ţeicu a reuşit să învingă boala şi să-şi reia viaţa în ritm normal.

image

Anul trecut în primăvară, aflam cu stupoare dintr-un mesaj disperat al lui Marius Ţeicu că fiica sa este grav bolnavă şi că are nevoie de sânge. Discret, compozitorul n-a făcut publică drama sa, decât în momentul în care a simţit că are nevoie de ajutor şi că nu mai ştie la cine să apeleze.

Apelul său de-a găsi sânge compatibil cu cel al fiicei sale a declanşat un val de donaţii la centrele specializate din Bucureşti şi din ţară.

Bolnavă de leucemie şi mamă a doi copii, Patricia Rădulescu Ţeicu (40) a făcut transfuzii cu sânge grupa A2 RH pozitiv şi şedinţe de chimioterapie la spitalul Fundeni. Din păcate, fiica celebrului compozitor a fost nevoită să treacă şi printr-o intervenţie chirurgicală la stomac, în urma complicaţiilor apărute la nivelul abdomenului.

După transplantul medular, Patricia a slăbit 10 kilograme, dar a reuşit să învingă boala şi este recunoscătoare tuturor celor care i-au sărit în ajutor.

image

”După transplant i-a dat drumul acasă. Ea mai merge acolo pentru analize. Contează ca oamenii să nu cadă în depresie totală şi să spere. Am avut încredere în medicii de aici. Nu vreau să mai privesc în urmă. Ne-am revenit şi o să fie bine. A mai slăbit puţin ea aşa. E cel mai fericit moment din viaţa mea”, a declarat Marius Ţeicu.

”Am un tată extraordinar şi îi mulţumesc lui Dumnezeu. Am renăscut. Mă rog în fiecare dimineaţă pentru cei care au donat sânge şi m-au ajutat. Sunt alt om. Pun pasiune în tot ce fac. Eu nu am avut nicio boală a copilăriei. Nu am avut niciodată nimic. Medicii au zis prima dată că am tuberculoză, iar apoi leucemie. Am făcut chimioterapie un an întreg”, a declarat Patricia Rădulescu Ţeicu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

image

„De ziua mea am făcut  transplantul. Şi nu a fost programat. Trebuia făcut cu două săptămâni mai devreme, dar am avut un efect secundar de la citostatice şi era să-mi explodeze intestinele. A trebuit să fac operaţie de stomac. Şi s-a amânat două săptămâni şi s-a întâmplat de ziua mea…", a declarat Patricia Rădulescu Ţeicu în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

"Acum o iau mult mai uşor. Mă gândeam că fac totul pentru familie, dar ei au nevoie de dragoste. Nu i-am văzut 3 luni. Lucrez fără stres şi fără panică. O să dedic mult mai mult timp copiilor mei. Când am aflat prima oara diagnosticul a fost şoc. M-am simţit goală în faţa lui Dumnezeu. Eşti fericit când eşti sănătos şi să fii cu cei dragi”, a mai spus ea în emisiunea "La Măruţă".

Patricia este căsătorită cu talentatul actor Dan Rădulescu şi au împreună doi copii, Andrei (10) şi Casandra (7).Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg