Fiica lui Michael Jackson are un nou iubit. E un actor cunoscut!

11 iulie, 2017
Paris Jackson Visits "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" jpeg

După relaţia tumultuoasă cu Michael Snoddy, care s-a încheiat la începutul acestui an, Paris Jackson a fost văzută doar în compania prietenelor sale. Ieri, însă, fiica de 19 ani a regretatului Michael Jackson a fost surprinsă de paparazzi în compania unui bărbat. Cine e el?

Paris are o nouă relaţie

Marea le-a fost surpriza paparazzilor când au aflat că cel pe care îl ţine Paris Jackson de mână, pe străzile din Los Angeles, ieri, este nimeni altul decât Trevor Donovan, un actor destul de renumit în cercurile restrânse de la Hollywood, în vârstă de 38 de ani.

Da, Paris are, practic, o relaţie cu starul din remake-ul „90210”, care are de două ori vârsta ei. Şi se pare că lucrurile merg destul de bine între ei, chiar dacă Paris n-a vrut să-şi recunoască relaţia şi a preferat să liniştească zvonurile precizând că e doar ”un prieten”. ”Trebuie să vă calmaţi. Lol. A te ţine de mână este un lucru banal”, spunea ea într-o postare recentă pe Twitter, în speranţa că nu mai fi bombardată cu întrebări despre noua ei relaţie.

Trevor are 38 de ani, dublu vârstei lui Paris

Rămâne de văzut, aşadar, dacă această relaţie va rezista şi dacă Paris şi Trevor vor reuşi să depăşească obstacolul numit „diferenţă de vârstă”. Ultima relaţie amoroasă a lui Paris a durat un an.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg