Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în Mallorca. Indicii că și pilotul F1 ar fi fost prezent

1 octombrie, 2024

Gina Schumacher a ajuns la altar cu Iain Bethke la vila familiei sale de pe insula spaniolă. De ce le-a cerut invitaților să renunțe la telefoane?

Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher, s a casatorit cu Iain Bethke   Instagram jpg

Fiica lui Michael Schumacher, Gina Schumacher (27), s-a căsătorit cu alesul ei, Iain Bethke, în cadrul unei ceremonii secrete. Ea și partenerul său și-au spus „Da” pe însorita insulă spaniolă Mallorca, la Port d'Andratx.

Pasionată de călărie, Gina Schimacher a purtat la nuntă o rochie albă din dantelă spartă și cu bretele subțiri, în stil boho, în timp ce soțul ei a apărut într-un costum negru cu dungi. Se spune că actul nupțial a durat aproximativ o jumătate de oră și a fost urmat de o recepție, inclusiv un spectacol susținut de o formație de muzică country.

„Pentru totdeauna da pentru tine, da pentru totdeauna”, a scris ea în dreptul unicei fotografii care există de la ceremonia organizată într-o vilă de lux înconjurată de palmieri înalţi, care le-a asigurat perfect intimitatea.

De altfel, mirii le-au cerut invitaților să predea la intrare telefoanele mobile, tocmai pentru ca nicio imagine sau informație să nu „transpire” în presă. Și asta pentru că vila în care s-a desfășurat ceremonia și recepția ar fi aceeași în care celebrul ei tată ar fi început „o nouă viață”. Potrivit informațiilor din presa germană, proprietatea de 15.000 mp ar fi fost cumpărată de soția lui Michael Schumacher, Corinna Schumacher, în 2017 de la președintele Real Madrid, Florentino Perez, pentru suma de 27 de milioane de lire sterline.

Pentru a-l putea muta pe fostul septuplul campion mondial de Formula 1, Corinna Schumacher a comandat adaptarea casei, pentru a permite echipei de medici și asistente să-i ofere acestuia îngrijire 24 de ore din 24.

Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian grav în urma unui accident de schi în decembrie 2013, în Alpii francezi, iar de atunci familia sa a păstrat secretă starea sa de sănătate.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Profimedia (5) jpg
FotoJet Nicole jpg
Roxana Ciuhulescu nasa de casatorie    FOTO Stefan Marin (28) jpeg
Rebel Wilson și Ramona Agruma, Profimedia (6) jpg
Angelina Jolie premiera Maria, GettyImages (4) jpg
Melania Trump   pagina oficiala jpg
Jennifer J Lo, Profimedia jpg
fiica prezentatoarei Raluca Moianu, Mara Ancuta, s a casatorit cu Virgil Boglea si e insarcinata cu baiat   Instagram jpg
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
FotoJet Mada jpg
Adelina Chivu la podcastul Fain si Simplu al lui Mihai Morar  (2) png
George și Amal Clooney la New York, GettyImages (6) jpg
Lana Del Rey, GettyImages (1) jpg
Simona Gherghe si Razvan Sandulescu cu Kate Hudson in Paxos   Instagram jpg
Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg