Fiica lui Natalie Wood şi soţul ei, Robert Wagner vorbesc prima oară public despre moartea misterioasă a celebrei actriţe

15 aprilie, 2020
1 natalie deschidere jpg jpeg

Un nou documentar dedicat lui Natalie Wood vine cu vocile îndelung aşteptate ale fiicei şi soţului actriţei

Actorul Robert Wagner, care se afla alături de soţia lui pe vas, în noaptea în care aceasta a murit, a oferit până acum publicului o îndelungă şi suspectă tăcere. Wagner este, de altfel, omul spre care unii arată cu degetul ca fiind vinovat de moartea lui Natalie Wood. Şi totuşi, până acum, a ales să tacă. documentarul HBO, care va avea premiera pe 5 mai, a reuşit ceea ce mulşi nu mai aşteptau: să îl facă pe Wagner să accepte un interviu despre acest subiect.

"Natalie Wood: What Remains Behind" promite să vină şi cu fotografii şi filmări nemaivăzute până acum, precum cele de la cea de-a doua nuntă a actriţei cu Robert Wagner. Totodată, documentarul conţine interviuri cu Wagner, dar şi cu Robert Redford şi Mia Farrow. "Nu cred că e zi în care să nu mă gândesc la ea", spune Wagner, în primul lui interviu despre moartea lui Natalie din 1981, când avea doar 43 de ani.

Interesant este că în acest material o putem auzi şi pe Natasha, fiica lui Natalie din cel de-al doilea ei mariaj - cel cu Richard Gregson, care i-a fost soţ, mai exact, între cele două mariaje cu Robert Wagner. Şi deşi acesta din urmă nu e tatăl ei biologic, Natasha recunoaşte că Wagner a fost iubirea vieţii lui Natalie. "Toată lumea mea s-a prăbuşit în ziua în care mama a murit", spune fiica ei, care avea 11 ani atunci când Natalie a dispărut. De-atunci, preocuparea lumii despre cum a murit ea i-a umbrit personalitatea, de fapt, adaugă Natasha. La fel de interesant este că Lana, sora actriţei, nu apare în documentar, iar o posibilă explicaţie este tocmai faptul că ea a fost cea mai puternică voce care l-a acuzat pe Wagner de moartea lui Natalie.

natalie si wagner gettyimages 530232759 jpg jpeg

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}