Fiica lui Reese Withserpoon vorbeşte deschis despre viaţa intimă: "Sunt atrasă de oameni, în general, bărbaţi sau femei, indiferent de gen"

11 ianuarie, 2022
1 reese si ava jpg jpeg

La 22 de ani, Ava Phillippe, fiica lui Reese Witherspoon cu Ryan Phillippe, este cât se poate de relaxată şi deschisă atunci când este întrebată şi despre sexualitatea ei

Aflată într-o sesiune de Q&A cu fanii ei de pe contul său de Instagram, unde are peste 996.000 de urmăritori, Ava a răspuns surprinzător de sincer atunci când a fost întrebată: "Îţi plac băieţii sau fetele?". "Sunt atrasă de oameni, în general, genul nu contează", a răspuns ea. Oare a dat un răspuns politically correct sau pur şi simplu a fost sinceră în legătură cu preferinţele ei sexuale? Este evident, însă, că Reese nu a repetat greşeala părinţilor ei şi a discutat cu copiii ei despre subiectele spinoase. "Când eram adolescentă, nimeni nu vorbea cu mine despre sexualitate", a mărturisit actriţa într-un interviu în 2017. "Nu înţelegeam ce este homosexualitatea, bunicii mei nu mi-au explicat asta şi nici părinţii mei. A trebuit să aflu de la o persoană întâlnită la nişte probe pentru un rol în Los Angeles."

Fiica lui Reese Withserpoon vorbeşte deschis despre viaţa intimă: "Sunt atrasă de oameni, în general, bărbaţi sau femei, indiferent de gen"

În acelaşi timp, Reese a dezvăluit şi faptul că prietenii apropiaţi i-au ajutat pe copiii ei să se adapteze la viaţa în Los Angeles. "Eu nu am crescut fiind celebră. Ava trăieşte o experienţă pe care eu nu am avut-o, la fel şi fiii mei. Dar suntem norocoşi să avem prieteni care au crescut la Hollywood şi care îi pot ajuta cu sfaturi despre cum să se descurce în această realitate." La 22 de ani, Ava este studentă la UC Berkeley şi, graţie celebrităţii părinţilor ei, a avut nişte colaborări în modelling. Vara trecută se ştia că se află de doi ani într-o relaţie cu Own Mahoney, coleg la UC Berkley, care studiază economia - dar de atunci nu au mai fost văzuţi împreună. Reese Witherspoon mai are din căsnicia cu Ryan Phillippe un fiu în vârstă de 18 ani, Deacon - şi un fiu de nouă ani, Tennessee, cu soţul ei, Jim Toth. Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg