Fiica lui Robin Williams rupe tăcerea despre războiul pentru averea actorului!

31 martie, 2015

Pentru prima dată de la moartea lui Robin Williams, fiica lui, Zelda, a postat pe blogul său un mesaj referitor la zvonurile despre conflictul dintre ea şi fraţii săi, pe de o parte, şi soţia starului, pe de alta, pentru moştenirea averii

Pentru prima dată de la moartea lui Robin Williams, pe 11 august 2014, fiica lui, Zelda, a postat pe blogul său un mesaj referitor la zvonurile despre conflictul dintre ea şi fraţii săi, pe de o parte, şi soţia starului, pe de alta, pentru moştenirea averii

Moartea actorului în vara trecută a lăsat iţele încurcate în familia sa, astfel că presa a relatat despre războiul dintre copiii acestuia şi Susan. Robin a fost căsătorit din 1978 în 1988 cu Valerie Velardi, căsnicie din care a rezultat un fiu, Zachary, născut în 1983. În cea de-a doua căsnicie, cu Marsha Garces, care a durat din 1989 în 2010, Robin devenise şi tatăl unei fete, Zelda, azi în vârstă de 26 de ani, şi al unui băiat, Cody, care azi are 24 de ani. În fine, actorul s-a căsătorit pentru a treia oară, cu Susan Schneider, în octombrie 2011, ea fiindu-i soţie până în clipa morţii.

Acum, Zachary, Zelda şi Cody se duelează cu Susan, presa relatând la un moment dat că urmaşii actorului ar fi scos diverse bunuri din casa tatălui lor spre indignarea lui Susan. Mai mult, Susan a ales să ducă războiul la tribunal, fiindcă Robin le-a lăsat prin testament o mare parte din avere copiilor - lui Schneider revenindu-i casa din California, câteva bunuri din casă şi o sumă de bani pentru întreţinerea casei. Sumă pe care Susan o consideră insuficientă, astfel că ea pretinde şi o parte din moştenirea copiilor.

Pentru a linişti lucrurile şi a nu le duce în derizoriu până la rezolvarea cazului la tribunal, Zelda a postat ieri pe blogul său următorul mesaj: "Deşi n-am avut până acum şi voi continua să n-am niciun comentariu referitor la problemele noastre legale (al căror caracter privat a fost şi-aşa violat!), există o informaţie greşită pe care presa o răspândeşte şi pe care simt nevoia să o corectez. Nici eu, nici fraţii mei n-am vizitat ori n-am fost invitaţi sau n-am intrat deloc în casa din Tiburon, California, de când a murit tatăl nostru, astfel că nici n-am sustras nimic de acolo. Iar ca reporterii să dea altă interpretare petiţiei depuse de Susan, ca să pară că ea crede că noi am fi făcut aşa ceva îbseamnă să creezi o dramă care nu există, de fapt, în familia noastră. Sunt doar bârfe pe care realitatea le contrazice!"

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg