Fiica lui Romy Schneider, Sarah Biasini, vorbeşte într-un interviu despre celebra sa mamă: "Am înţeles că aş fi împărţit-o cu întreaga lume!"

15 ianuarie, 2021
1 sarah biasini deschidere jpg jpeg

Sarah avea doar 4 ani atunci când mama sa a fost descoperită fără suflare în apartamentul său din Paris, pe 29 mai 1982

Invitată la o emisiune a unui post TV francez, fiica lui Romy Schneider a povestit cum a fost crescută de bunica paternă, după pierderea mamei. "Era genială. Mama era genială. A fost actriţă înainte să mă nasc, am înţeles că aş fi împărţit-o oricum cu întreaga lume", a spus Sarah, care este, la rândul ei, actriţă. De cealaltă parte, însă, bunica ei, Monique, i-a dăruit toată dragostea de care avea nevoie un copil orfan. "Meseria bunicii mele a fost maternitatea. Să fie mamă. Ea mi-a dăruit dragoste necondiţionată şi mi-a spus că pot realiza în viaţă orice îmi propun. Este ceea ce un părinte trebuie să-şi înveţe copilul", spune Sarah (43), care a preluat aceste lucruri în educaţia propriei fiice, Anna, pe care o are din relaţia cu Gil Lefeuvre. 

"Nu am cunoscut-o pe mama. Eram prea mică atunci când aplecat. Dar îmi place mult să vorbesc despre ea şi simt adesea nevoia să-mi arăt iubirea pentru ea. Fiicei mele deja îi arăt poze cu ea şi îi spun cu drag: Uite, e bunica ta. E mama mea!", declară Sarah, care, cu toate că este o fire discretă, a decis să acorde câteva interviuri cu ocazia lansării cărţii ei, "La beaute du ciel", în care vorbeşte despre viaţa sa în absenţa lui Romy Schneider. Sarah a simţit impulsul de a scrie după incidentul din 2017, când mormântul lui Romy Schneider a fost profanat. Autorii rămaşi necunoscuţi au scos piatra tombală şi au deschis cavoul actriţei, depuse la cimitirul Boissy-sans-Avoir, la aproximativ 50 de kilometri vest de Paris. 

După povestea de iubire cu Alain Delon, Romy Schneider s-a căsătorit cu regizorul german Harry Melen, cu care a avut un fiu, pe David Cristopher. Ulterior, Romy a divorţat şi s-a recăsătorit cu secretarul eu, Daniel Biasini, căsnicie din care s-a născut Sarah. Cei doi au divorţat, însă, în 1981, un an traumatizant pentru Romy - tot atunci a murit şi fiul ei, David, de 14 ani, într-un accident stupid. Această dramă a împins-o în ghearele alcoolului pe actriţa găsită fără suflare anul următor, în 1982, pe 29 mai, în apartamentul ei parizian. S-a scris că Romy Schneider făcuse stop cardiac, având o sănătate şudredă, dar s-a discutat îndelung şi despre faptul că a fost vorba despre sinucidere.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg