Fiica lui Steven Seagal este un model plus-size. Uite cum arată!

21 septembrie, 2017
steven seagal fiica jpeg

Părinţii ei sunt actorul Steven Seagal şi fostul model Kelly LeBrock, aşa că era greu ca Arissa să se ţină departe de lumina reflectoarelor. În prezent, Arissa (24 de ani) încearcă să-şi dobândească notorietatea graţie reality-show-ului „Growing Up Supermodel”.

Părinţii ei, pe vremea când erau căsătoriţi.

Nu are o relaţie strânsă cu tatăl său, actorul Steven Seagal, mai ales că acesta nu a susţinut-o nicio clipă în profesia sa, cea de model plus-size. Totuşi, recunoaşte că-şi doreşte mai mult ca oricând să se apropie de el şi că face eforturi considerabile pentru a se reconcilia cu el. ”M-a sunat şi mi-a spus că participarea mea în această emisiune este o greşeală. De fapt, eu şi cu el n-am mai vorbit de foarte mult timp, căci aşa se întâmplă, de regulă, lucrurile între noi. Din păcate, nu vorbim prea mult.”, spune ea despre relaţia cu celebrul ei tată.

Arissa Le Brock, 24 de ani

Totuşi, Arissa e convinsă că drumul pe care merge e cel corect şi se bucură că mama sa, fostul model Kelly Le Brock, îi este aproape. ”Cred că fac ceea ce trebuie pentru a-mi duce cariera la un alt nivel şi pentru a mă face mai cunoscută. Mama îmi susţine cariera şi nu lasă ca dezaprobarea tatălui meu să-mi stea în cale”, mai declară fiica de 24 de ani a actorului Steven Seagal.

Arissa e model plus-size şi participă la un reality-show despre supermodele

Alături de mama sa, Kelly LeBrock

Aşadar, Arissa, unul dintre cei şapte copii ai actorului, îşi doreşte cu ardoare să demonstreze că nu e nevoie să ai 90-60-90 pentru a fi considerată frumoasă şi că poţi foarte bine să ai multe kilograme în plus dacă te simţi bine în pielea ta. Iată câteva dintre şedinţele foto realizate de Arissa!Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg