Fiica lui Tom Cruise şi-a lui Nicole Kidman, debut în afaceri. Iată ce comercializează Bella!

2 februarie, 2018
bella portret jpeg

Fiica adoptivă a celor două staruri hollywoodiene, în vârstă de 25 de ani, s-a lansat în afaceri! Bella se foloseşte de numele dat de părinţii ei adoptivi pentru a se lansa pe piaţa articolelor vestimentare.

Bella s-a lansat în afaceri

Potrivit presei internaţionale, Bella Kidman-Cruise şi-a lansat, recent, un site prin care comercializează tricouri. Curios este că numele brandului (n.r. BKC) pe care încearcă să-l construiască este Kidman-Cruise, deşi tânăra nu are o relaţie prea apropiată de mama sa adoptivă, Nicole Kidman, pe care a acuzat-o de multe ori că încearcă să se folosească de ea pentru a-şi face o imagine pozitivă în presă.

Brandul poartă numele părinţilor adoptivi

Vorbind despre dorinţa de a-şi face un renume pe cont propriu, un apropiat de-al Bellei a declarat că această colecţie de tricouri este doar începutul: ”A fost visul de-o viaţă a Bellei de a pune arta ei pe obiecte vestimentare. Colecţia ei de tricouri e doar o mică parte din visul ei. Multe altele or să prindă contur în viitorul apropiat. (...) Bella a fost o artistă întreaga ei viaţă.”.

Suntem curioşi, însă, dacă Nicole Kidman va fi bucuroasă să afle că fiica sa adoptivă se foloseşte de numele „Kidman” pentru a pune pe picioare o afacere cu obiecte vestimentare, mai ales că relaţia lor din ultimii ani a fost tensionată. Cert că Tom Cruise îi va sta aproape fiicei lui şi-n această chestiune, dat fiind faptul că cei doi au avut dintotodeauna o relaţie bună, şi că Bella este ”adepta” Bisericii Scientologice, ”lăcaşul de suflet” al actorului.

Nicole şi Tom, alături de copiii adoptivi: Bella şi Connor

Bella a fost adoptată de Nicole şi Tom în 1992, pe când cei doi actori erau căsătoriţi. Bella are un frate adoptiv, pe nume Connor, cu care a păstrat legătura de-a lungul anilor. După despărţirea din 2001 a actorilor, Bella şi Connor au rămas în grija tatălui lor adoptiv şi au fost cooptaţi de Biserica Scientologică.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg