Fiica lui Tommy Hilfiger s-a măritat!

28 iunie, 2017
Hilfiger 1 jpeg

Ally Hilfiger s-a căsătorit cu cel pe care îl numeşte sufletul ei pereche şi cel mai bun prieten - Steve Hash, cu care are o fiică de doi ani, Harley

Tommy şi-a dus fiica la altarul de pe plajă.

Steve şi Ally s-au căsătorit după o relaţie de şase ani - în prezenţa fiicei lor.

Tommy, alături de soţia Dee

image

Nunta a avut loc într-un cadru de vis: insula Mustique. Ally (32) a purtat o rochie creată de ea în colaborare cu celebrul său tată. "Eu sunt genul mai boem, gipsy", explica anul trecut ea, întrebată fiind despre rochia de mireasă. "El ştie cu ce-i stă bine unei femei, iar eu ştiu exact ce vreau. Aşa încât acestea două combinate cred că vor da un rezultat minunat!"

Mirele Steve Hash, care are o relaţie de şase ani cu Ally, a purtat un costum alb - fiica lor, Harley, având o rochiţă de asemenea albă, model pereche cu cel al mamei sale. Ceremonia a fost una intimă, pe plaja din Mustique aflându-se doar părinţii lor - Tommy, alături de cea de-a doua soţie, Dee Ocleppo. Ar fi putut fi o nuntă ultraluxoasă, nu-i aşa? Doar că Ally a fost de la bun început un copil special. Diagnosticată cu boala Lyme la vârsta de 7 ani, a urmat tratamente şi terapie psihologică vreme de 11 ani - timp în care chiar a fost internată o perioadă într-o clinică de psihiatrie.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg