Fiica lui Van Damme, la un pas de sinucidere?

22 iunie, 2017
bianca vandamme png

Presa internaţională titrează că fiica actorului Jean-Claude Van Damme şi a soţiei sale, Gladys Portugues, s-ar lupta cu depresia şi că, zilele trecute, ar fi ameninţat public că-şi va pune capăt zilelor.

Unica fiică a actorului se luptă cu depresia

În vârstă de 27 de ani, Bianca Bree a postat un mesaj tulburător pe o reţea de socializare. Aceasta a anunţat că trece prin clipe negre şi că doreşte să ca viaţa ei să se sfârşească. ”Unii oameni nu ştiu, dar eu am avut gânduri suicidale încă din copilărie. Sunt momente în care mă simt tare, dar în altele sunt slabă. Vreau să transmit dragostea mea familiei şi prietenilor. Am decis că viaţa nu mai are sens pentru mine. Acesta este ultimul meu mesaj. Aş fi dorit să fiu mai puternică”, ar fi scris aceasta pe respectiva reţea de socializare.

Ei bine, acest mesaj a dispărut de pe contul acesteia şi au apărut, în schimb, altele, într-o notă mult mai pozitivă. Cea mai recentă postare îi are în prim-plan pe părinţii şi bunicul ei, aceasta sărbătorindu-i de Ziua Tatălui.

Şi deşi mesajul alarmant a dispărut, fanii i-au lăsat mii de mesaje de susţinere la aceasta postare recentă, îndrumând-o să ceară ajutor specializat şi să nu se lase pradă depresiei. ”Sunt fericit să văd că ai şters acea postare. Asta înseamnă că încă eşti cu noi”, ”Aparent, fizic, este OK. N-a putut oferi un răspuns clar despre faptul că urmează un tratament sau nu. Sper că este OK sau măcar pe calea cea bună”, ”Ce-a fost cu postarea de mai devreme? Să vorbeşti cu cineva”, au fost doar câteva dintre postările fanilor îngrijoraţi.

Happy Fathers Day...?‍?‍?‍? . . . #principles #respect #mother #fathersday #father #grandfather #family #cantchoosethem A post shared by Bianca VanDamme ??? (@iambbgun) on Jun 18, 2017 at 12:54pm PDT

Happy Fathers Day...?‍?‍?‍? . . . #principles #respect #mother #fathersday #father #grandfather #family #cantchoosethem

A post shared by Bianca VanDamme ??? (@iambbgun) on Jun 18, 2017 at 12:54pm PDT

Momentan, nici celebrul actor şi nici fiica sa n-au făcut comentarii publice pe marginea acelei postări.Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg