Fiica Mădălinei Ghenea îi seamănă tot mai mult actriței

18 august, 2022

Cu părul ei lung și silueta longilină, Charlotte promite să fie, peste câțiva ani, o mini-Mădălina.

Madalina Ghenea si fiica sa Charlotte (2) jpg

Nici nu știm când au trecut acești cinci ani și jumătate de când Mădălina Ghenea a devenit mamă. Parcă mai ieri o ținea la pieptul ei pe Charlotte, fiica sa din relația cu Matei Stratan și copila care avea să-i reconfigureze atât de frumos viața.

Dar iată că timpul a zburat repede și, în vreme ce frumoasa Mădălina Ghenea accepta proiect după proiect, urcând în carieră și devenind tot mai ofertată în cinematografie, Charlotte creștea încet și frumos lângă ea, devenind, pe nesimțite aproape, o mică domnișoară.

Dacă până recent încă vedeam în ea un copilaș cuminte și candid, acum deja încep să se remarce la ea și acele trăsături moștenite de la celebra sa mamă. Silueta longilină, părul lung și ondulat, pielea măslinie... o mini-me în devenire, care promite să fure multe inimi.

Asemănările fizice le-am remarcat în cele câteva instantanee de vacanță publicate recent de Mădălina din frumoasa Italie, unde s-au simțit foarte răsfățate.

Charlotte s-a bucurat să stea la soare și s-o aibă pe mama sa doar pentru ea, dar cel mai mult i-a plăcut să se bălăcească în piscină și să se plimbe pe mare. Experiențe frumoase, trăite cu puțin înainte de începerea școlii și a noilor proiecte ale Mădălinei.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg